2020. október 22., csütörtök

Üveg gravírozás

D üvegkocka 2D fotóból 6x6x6cm. Világító üveg kulcstartó 3D gravírozással. Különleges elismerések és emlékek speciális alkalmakra.


D thin, 2D ből több rétegű gravírozás, nem körbeforgatható, több lemezből felépülő vékony réteg. Szeretne látni egy üveg - gravírozó mestert a munka közben?

Fejlessze saját gravírozó tudását az mesterkurzusunkkal, Maud Wigman üveg gravírozóval. JELENLEG A TERMÉK KÉSZLETHIÁNY MIATT NEM RENDELHETŐ! Helyette ajánljuk a közepes méretű plakettet.


Egyedi felirat gravírozással ! Gravírozható ajándékok webáruháza. Bízza profi szakembereinkre! Mechanikus, lézer és fiber lézer gravírozás rövid határidővel táblára, cégérnek, tollra. A nem tükröző felületek, mint az üveg , a fa, a gumi, az eloxált fémek és a .

A mára már fő tevékenységünkké vált gravírozás , az évek során folyamatosan. Fénykép és szöveg gravírozás, medál gravírozás, toll gravírozás, üveg gravírozás , zippo gravírozás, ajándék férfiaknak, ajándék nőknek, Gravirozas. Csiszolt üvegdíj gravírozva.


A Budapesten megrendezésre kerülő Budapest Cup nemzetközi szinkronkorcsolya verseny győztes csapatainak díja. Rayjet lézergravírozóval. Bonyolult és részletes dizájn gravírozása üvegfelületekre. Lézer technológiával készítünk gravírozást, sík és akár hengeres felületekre is.


Váza gravírozás Mindenféle üveg . A fémekre csak speciális paszta alkalmazásával van hatással ez a fajta lézer, viszont a fát, műanyagot, bőrt és üveget kiválóan lehet jelölni, gravírozni vele. Alumínium tábla gravírozása . A lézer nagyon sokszor . Fotógravírozott ezüst vagy arany szív medál. Tedd különlegessé, egyedivé üvegpoharadat, vázádat gravírozással.


Az üveggravírozás kitűnő ajándék születésnapra, esküvőre, ballagásra, diplomaosztóra. Idény jellegű ajánlatok . Lézergravírozó gépünkkel szinte bármilyen anyagba vállalunk gravírozást (gumi, bőr, fa, műanyag, üveg , tükör, fém, ékszer). További ötletek a következővel kapcsolatban: Francia bulldog, Portré és Gránit.

Príma Nyomda elérhetőségei. Szentes, Vásárhelyi út 21. D lézergravírozás kategória a Ragyogj. Kategóriánkban számos szép és divatos ékszer közül válogathatnak.


Fém gravírozás, üveg gravírozás , fa, bőr, polifoam. Az üveg felületén a grafikák, képek, szövegek tökéletesen megjeleníthetőek. UV-lakk és üveggravírozás. A gravírozás fehéres opálos hatású a felületen.


Kérlek nézzétek el nekünk azt, hogy mikor bejöttök hozzánk, sokszor úgy néz ki az üzletünk, mint egy raktárhelyiség. Egyre gyakrabban vannak olyan .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések