2020. június 3., szerda

Vasvári szeged ideiglenes felvételi rangsor 2019

A felvételi rangsor kialakításánál figyelembe vehető maximális pontszám az előbbiek . Ideiglenes felvételi jegyzék nyilvánosságra hozatala. Kőrösy a nyolcadikos tanulóknak nemcsak. Az ideiglenes felvételi jegyzék kihelyezése az iskolában és az iskola honlapján . Mi a véleményetek Szegeden a Körösy és a Vasvári Pál szakgimnázium iskoláról ? Ugye már fent van a Vasvári Pál gimnáziumnak az ideiglenes rangsora. SZTE Ságvári Endre Gyakorló Gimnázium ( Szeged ). Székesfehérvári Vasvári Pál Gimnázium.


Az összes eredmény azonossága esetén az kerül a rangsorban előbbre, aki . A tanulmányi terület a középfokú iskola által a középfokú felvételi eljárás során meghatározott alapegység, amelyre az adott,. Az írásbeli felvételi megírására a bejelentkezés határideje:. Szegedi SZC Vasvári Pál Gazdasági és Informatikai. A nőgyógyászat – szintén ideiglenesen – egy teljesen új szárnyba,.


Felvételi tájékoztatók. Szabolcs-Szatmár-Bereg - szon. Körmendi Zerind (Bonifert Domonkos Ált. Isk. – Szeged ). Mayer Gréta ( Vasvári Pál Ált. Isk. – Dunaújváros).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések