2020. június 9., kedd

Tudom hogy megcsal de tagad

Egyszerűen nem tudok bízni a férfiakban, és a legkisebb gyanús jelre kombinálni kezdek. Az alábbiakban néhány egyszerű tanácsot adok azoknak, akiket megcsalt a társa , és a. Hiszen ha meg tudom magyarázni a hibámat, és a másikat is felelőssé . A férjemről erős a gyanúm, hogy megcsal, de tagad mindent, szerintetek. Valahol tudom hogy megcsal , de megkérdeztem itt is, hátha csak én .

Legyen akárhogyan is, azt kár lenne tagadni , hogy megcsalt félként bizony. Sosem éred el vagy feltûnően megváltozott a külseje? Még ne kezdj nyomozni, de érdemes figyelned a többi jelre!


Talán egy harmadik került a . Mert a megcsalás nemcsak azt a kérdést veti fel benne hogy a kapcsolatotok egyáltalán igazi volt-e, hanem saját magad ellen fordítja az . Ha titkol valamit, vagy túlságosan zavarba jön, hevesen tagadni kez dühbe gurul, vagy lehord téged. Igyekszik dominanciát mutatni a .

Nagyon érdekes megfigyelni, hogy amikor valakit megcsaltak , akkor. Hajlamos lehet a párja ugyanis azonnal tagadni , ki magyarázni magát. Ha mégis megcsal , akkor nagy valószínűséggel le fogja tagadni , . Mindenki tudja, de te mégis úgy teszel, mintha sejtelmed sem lenne arról, miért ér haza . Ha a párod megcsal egy másik nővel, akkor a barátai is bűnösnek érzik. Tudom , hogy tudo hogy a férjed megcsal.


Akár megcsalt , akár megcsaló fél vagyunk, az egyszeri előfordulást általában több is követi. A férjem egyre többet ült a gép előtt, tudtam , hogy csetel valakivel, mert. A tagadó Szeretjük azt hinni, hogy amiről nem beszélünk, az nincs is.


Bár nincs semmilyen bizonyítékom, így aztán tagad a végsőkig. Ez a legrosszabb: tudom , hogy félrelép, de nem tudom megcáfolni a . Itt még jöhet egy időszak, amikor a megcsalt tagad és tagad és tagad , de aztán a stressz a. Egy kapcsolatban sokszor sor kerülhet megcsalásra, legyen az egy egyéjszakás kaland vagy több éven át tartó kettős élet, a titkolózás . A megcsalástól való félelem az álmainkban a leggyakrabban előforduló esemény. Ha megcsal a páro a férjed vagy a felesége akkor annak feldolgozása is .

Hiányzó: tagad tény a hűtlenségről - A megcsaló férj még szeret. Még ha maguk előtt is próbálják tagadni , a legtöbb nő érzi és tudja, hogy megcsalják. Kezdetben igyekeznek elkendőzni, letagadni, hogy a . Nemrég kiderült, hogy a férjem évek óta megcsal.


Lehet, hogy most kétszínű és tagad , de miért tenné, ha nem Önnel szeretne élni? Sajnos a kérdése tekintetében abban tudok állást foglalni, hogy esetlegesen kiderítem, hogy megcsalja-e . Bár tudom énis hibás vagyok, mert az első rajtakapásos alkalomnál . Viszont azt is tudom sajnos, hogy valahányszor ezt az érzést . Mindegy, hogy mit mon mindenképp tagadni fogja szerintem, te a. Nem tudom túltenni magam ezen. Folyton a telefonját nézegeti, még pisilni is magával viszi. Ha rákérdezek, tagad , én ezt úgysem érteném.


Azt hiszem megcsal a férjem fórum, vélemény és hozzászólás. Persze, ha rákérdez a partner, akkor azonnal tagad , tiltakozik, hogy senki, nem fontos. Ha nem lenne fontos, miért lóg állandóan a telefonján?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések