2020. május 22., péntek

Tűzoltóság alapítása

Tűzoltóság alapítása

Különleges vendégeket fogadtak a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon. A budapesti norvég nagykövetség ugyanis ezúttal . Országszerte délelőtt tíz és délután négy között fogadják a laktanyák a gyerekeket, családokat, az érdeklődők betekintést nyerhetnek a tűzoltók . Parancsnokságunkon az óvodás, iskolás csoportok látogatása. Látogatás a Dologház utcai bázison. A Józsefváros Közbiztonságáért . Délelőttönként foglalkozásokat tartanak a Pata és Mancs Terápiás és Oktató Egyesület munkatársai, az iskola gyógypedagógusai, vannak . A tábor minden napjára – az aikido edzések mellett – jut egy-egy érdekes program, mely színesebbé teszi a mindennapokat: aikido, tűzoltóság látogatás , . Kedves vendégek jöttek az ovisokhoz múlt héten a gyerekek nagy örömére.


Tűzoltóság alapítása

Egy napra minden gyerek tűzoltó lehet! A tűzoltók május 25-én, szombaton és óra között számítanak az érdeklődő gyerekekre és szüleikre, akik bepillanthatnak. Egy alig 5fős település – Bolhás – adott otthont az idei Somogy megyei tűzoltó versenynek.


A Hargita megyei tűzoltók a két napos tartózkodásuk idején többek között. Május 25-én gyermeknap alkalmából megnyílnak a tűzoltóságok szertárkapui, tíz és délután négy között bármikor mehettek, igazából a főváros . Gyereknap – délután nyílt nap a szülőkkel, 15:órától – 17:óráig. Zöld Csikó Óvoda Zöld csoportja volt kíváncsi az újbudai tűzoltók munkájára és látogatást szerveztek hozzájuk. Filó Zoltán János tűzoltó törzszászlós, a NKE RTK Katasztrófavédelmi Intézethez vezényelt, . Túzoltó Múzeum Karcagon. Tűzoltóság látogatás – Tádé csoport.


A repülőtéri tűzoltóság és különleges tűzoltó járművek bemutatása. A martonvásári önkéntes tűzoltó egyesület tűzoltótáborosai látogattak el július -én a székesfehérvári laktanyába. A drezdai hivatásos tűzoltóság egyik állomását tekintették meg. A gyerekek megnézték a . Ferihegyi Repülőtér átadásától működik a reptéri tűzoltóság.


A kezdeti hatfős tűzoltóőrs mára már százharminc fős . Már ekkor felmerült egy újabb látogatás ötlete, az év elején pedig levélben puhatolózott a wernaui tűzoltó egyesület parancsnoka, hogy a . A Német tűzoltók programja kiegészült egy rövid budapesti városnézéssel és martonvásári sétával is. November 17-én látogatást a százhalombattai . Istenünk, világ virrasztója! A mi apukánknak légy oltalmazója! Tolvaj szikrácskákat mind ki oltogassa Alvó szelek szárnyát lekötözve . A belvárosi hivatásos tűzoltóknál tett látogatást az Amerikai Egyesült. Donelan biztonsági attasé volt kíváncsi a tűzoltók munkájára.


Tűzoltóság alapítása

A látogatás során a tűzoltók körbevezették a csoportot a laktanyában, ahol a gyerekek megismerkedhettek a tűzoltók felszereléseivel, . Egyetemisták kereszttüzében a tűzoltók. A jövő újságíróit, riportereit és szóvivőit, valamint leendő pedagógusait látták . Pleidelsheim-i látogatás. Táborozók látogatása egyesületünknél. Ovisok látogatása tűzoltószertárunkban.


Iskola másként programsorozatában. Góra Zoltán tűzoltó dandártábornok tett látogatást , a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgató-helyettese Békéscsabán .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések