2020. május 4., hétfő

Tolna megyei rendőrségi hírek

Tolna megyei rendőrségi hírek

Hárman sérültek közlekedési balesetben a megyében. Elismerésben részesültek a megyei rendőrök. Kigyulladt mezőgazdasági munkagép, mentésre váró . Teljes útlezárás a 61-es főúton. Személyi sérüléses baleset történt Kocsola térségében.


Tolna megyei rendőrségi hírek

Szerző: Ancsy itt: közlekedés. A rendőri hivatást népszerűsítették Bonyhádon. Ittasan gázolta halálra a kétyi férfit a tolnai sofőr. Letartóztatásba helyezték azt a tolnai férfit, aki ittasan halálra gázolt egy az út szélén füvet nyíró . Apát és fiát gyanúsítja a rendőrség a Tokodon történt lopás elkövetésével – közölte a . Megöltek egy gyermeket Szekszárdon. A gyilkossággal gyanúsított férfit rövid idő alatt elfogták a . A hírek szerint Paks II.


Central Digitális Média Kft. Egy harmadik férfit is őrizetbe vettek vasárnap a rendőrök azzal az emberölési üggyel kapcsolatban, amelyben a dunaújvárosi önkormányzat egyik fideszes . A forgalmat az úton rendőrök irányítják - olvasható a rendőrség honlapján. Tragikus hír : tovább emelkedett a segesdi baleset halottainak száma.


Tolna megyei rendőrségi hírek

Dobogós helyen végzett a megyei tűzoltó az országos versenyen. Esztergomi rendőrök kapták el a csongrádi férfit, akit . Suzuki Swiftet keres a rendőrség a Bőcsön történt halálos kimenetelű. Megyei Rendőr -főkapitányság Tevékenyég-irányítási Központjában a . Dánia-Magyarország rendőr női labdarúgó EB selejtező. A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események, közlekedési hírek. Kovács Nikoletta megyei rendőrségi sajtóreferens.


Csepely Balázs rendőrségi sajtóreferens. Tolna megyében a vetésterület . A balesetben senki sem sérült meg. A helyszínen rendőri irányítás mellett lassan halad a forgalom.


Fotók: Pezzetta Umberto. Az osztrák nyomozók egy összehangolt rendőri akcióban beazonosították, majd a város egyik lakónegyedében a helyi rendőrökkel közösen .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések