2020. március 30., hétfő

Városi rendőrkapitányság

Kézi gravírozást szeretne? Vállaljuk üveg , porcelán, kerámia . Válasszon a lehetőségek közül és adja le rendelését pár kattintással! Boros, pálinkás üveg, oldalon, 3-sor.


Rövid határidő alatt elkészítjük.

MECHANIKUS GRAVÍROZÁS . Gravírozás - Lézergravírozás. Lézergravírozott felület lehet például: pohár, egy üveg bor vagy pezsgő, fatermékek széles köre . Szükséges anyagok eszközök: A legfontosabb a gravírozó gép: Ebből széles skálán lehet választani a különböző barkács . Homokfúvásos autóüveg gravírozás Az autólopás világszerte óriási károkat okoz,. Az üveg jelölése esetén keletkeznek felületi mélyedések a homokfúvásos . Egyedi felirattal, ingyenes gravírozással a fém és üveg ajándékokra! Mondd el szóban, mert szóig ingyenesen gravírozunk az üveg és .

Pohár gravírozás – Palack gravírozás az átlátszó anyagon a gravírozott rész fehér lesz. Ebben a kategóriában mindent megtalálhatsz, ami üveg gravírozással kapcsolatos. Alábbi anyagok gravírozása lehetséges: korsó, pohár, üveg, tükör stb.


A gravírozott minta mindig a zuhanykabin külső oldalára kerül, hogy az üveg ne veszítsen a kezelt biztonsági üveg tulajdonságaiból és könnyen tisztán tartható . Bízza profi szakembereinkre! Mechanikus, lézer és fiber lézer gravírozás rövid határidővel táblára, cégérnek, tollra. A nem tükröző felületek, mint az üveg , a fa, a gumi, az eloxált fémek és a . Egyedileg gravírozható pezsgőspohár, esküvőkre, évfordulókra, szilveszterre, osztálytalálkozókra, lánybúcsúztatóra, csak a képzelet szab határt. A mára már fő tevékenységünkké vált gravírozás , az évek során folyamatosan. Egyedi tükör és üveg órákat kezdetektől fogva készítünk, . Fénykép és szöveg gravírozás, medál gravírozás, toll gravírozás, üveg gravírozás , zippo gravírozás, ajándék férfiaknak, ajándék nőknek, Gravirozas.


Csiszolt üvegdíj gravírozva. A Budapesten megrendezésre kerülő Budapest Cup nemzetközi szinkronkorcsolya verseny győztes csapatainak díja. Rayjet lézergravírozóval. Bonyolult és részletes dizájn gravírozása üvegfelületekre.


Lézer technológiával készítünk gravírozást, sík és akár hengeres felületekre is. Váza gravírozás Mindenféle üveg .

A fémekre csak speciális paszta alkalmazásával van hatással ez a fajta lézer, viszont a fát, műanyagot, bőrt és üveget kiválóan lehet jelölni, gravírozni vele. Egyedi termékek gravírozásánál beállási árat számolunk fel! A lézer nagyon sokszor . Alumínium tábla gravírozása . Fotógravírozott ezüst vagy arany szív medál. Tedd különlegessé, egyedivé üvegpoharadat, vázádat gravírozással.


Az üveggravírozás kitűnő ajándék születésnapra, esküvőre, ballagásra, diplomaosztóra. Idény jellegű ajánlatok . Lézergravírozó gépünkkel szinte bármilyen anyagba vállalunk gravírozást (gumi, bőr, fa, műanyag, üveg , tükör, fém, ékszer). További ötletek a következővel kapcsolatban: Francia bulldog, Portré és Gránit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések