2020. március 13., péntek

Szőnyegtisztító árak

Tekintse meg a kedvező szőnyegtisztító árainkat. Padlószőnyeg tisztítás ára ( helyben). Kárpittisztítás árak – ülőgarnitúra, bútorkárpit tisztítása.


Kétoldalú teljes tisztítás. Szőnyegtisztító és Ruhatisztító Árak.

Az aktuális kedvezményekről és a szőnyegtisztítás árakról weboldalunkon. AKTUÁLIS KEDVEZMÉNYEINKRŐL ÉRDEKLŐDJÖN TELEFONON . Kiszállítás hétköznap és hétvégén egyaránt. Fedezd fel a nap ajánlatait, akcióit! Gyors szállítás, kedvező árak ! Erős szívóhatású, antiallergén porszívó árak . Az árak az áfát tartalmazzák!


Maros utcai üzletünkbe behozott szőnyegekre 10nm alatt további kedvezmény és 10nm felett pedig árengedmény.

Vörösbor, paradicsom és pörkölt - makacs foltot tudnak hagyni a szőnyegen. Hogyan tisztítsunk házilag? Béreljünk profi takarítógépet? Kérjük válassza ki szőnyege típusát és . A minőségi szőnyegtisztítás alapja a hatékony portalanítás.


A saját építésű, vibrációs elvű, elszívással . Hozza el üzletünkbe kedvenc szőnyegét, rongyszőnyegét, falvédőjét és minőségi szőnyegtisztítást kap elérhető áron. Keressen minket bizalommal! Ha most kér árajánlatot, az atkairtást ajándékba adjuk! A táblázatban bruttó árak szerepelnek!


Ne dőljön be az elsőre jobbnak tűnő online áraknak, mert sok . Párnatisztítás: 3– 5Ft. L-alakú sarokkanapé: 15. Gyerekágy matrac vagy . Esetenként a weboldalon feltűntetett ár nem egyezik az aktuális eladási árral.


Eltávolítjuk a régebbi szermaradványokat is, . Takarító és szőnyegtisztító gép kölcsönzés - árak.

Tiszta szőnyegéhez keresse meg az önhöz legközelebbi szőnyegtisztító pontot és. A szőnyeg tisztítás során . A feltüntetett árak a ÁFA-t tartalmazzák! Carpet Cleaner szőnyegtisztítópor kg. Szegés, rojtozás, javítás, vizelet eltávolítás, szagmentesítés, por és atkamentesítés.


Nagy teljesítményű szőnyegtisztító porszívófej. Pet szőnyegtisztító hab, l. Bővebb információk a termékről. Padló-, szőnyeg- és bútortisztítók - nagy választék, kedvező árak !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések