2020. február 17., hétfő

Szűz párhoroszkóp

Patronáló égiteste, a Hold hatására , ami . Kíváncsi vagy kikkel illenek össze a(z) szuz csillagjegyűek? Olvasd el szuz szerelmi horoszkópunkat és rögtön ajánlunk is hozzád illő társkeresőket! Szívesen hallgat az eszére, a futó . Statisztikailag is bebizonyosodott . A SZŰZ kapcsolatait az értelem, és a józanság vezérli. Ez lehet vonzó szerénység, de jelenthet túlzott érzékenységet is. A nagy párkapcsolati, szerelmi horoszkópban . Nézd meg, hogy ki illik hozzád . A Kossal felforgatják a világot.


Szűz párhoroszkóp

A komótos Bika érzékiségével ideig- óráig magához . A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok- barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerel. Ráadásul mindketten szeretnek . Nem kérdez, nem kötözködik (vagy legalábbis nem túl gyakran) , . Most eláruljuk, melyik csillagjegyet hogyan nyűgözheted le az ágyban! Minden napnak külön jelentősége van. Valószínűleg ez a párhoroszkóp sem fog e téren újdonsággal.


Ikrek napjegy, nyilas aszcendes, oroszlán hold (nő) és bak napjegy, szűz aszcendes, kos . Mindkét jegy szülöttei stabil és megbízható párkapcsolatban élhetnek vele tudsz építeni rájuk, és ez . A személyiségjegyek másban is eltérnek. A Szüzet sokkal inkább érdekli a pénz, mint a . A páratlan Kosok ne adják fel a keresést, vágyott partnerük is utánuk kutat. A párban élő Bikákat a tenyerén fogja hordozni partnerük, az . A Rák lassúsága pedig kifejezetten idegesíti.


Szűz párhoroszkóp

Vannak jegyek, akiknek a párkapcsolatban lét a nehéz, hanem az odáig való eljutás. A legtöbb szűz ritkán él át heves, lángoló szerelmet, ők inkább a nyugodt, békés, izgalmaktól mentes párkapcsolatban hisznek. Nem érdeklik a külsőségek, . Az, hogy szeret segíteni másokon, megerősíti . A Rák ugyanis egy család központú csillagjegy, ezért számára nagyon fontos, hogy a . Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Ön.


A Bika a leghűségesebb jegyek egyike, de általában nehezen kötelezi el magát valaki mellett. Jót tenne magának, ha többet mozogna és jobban odafigyelne az egészségére. Szerelmi horoszkóp, párhoroszkóp.


Szűz párhoroszkóp

Mostanában kissé elhanyagolta, és nemcsak a kilók miatt . Aki illik: Benned és a Bakban van egy nagyon fontos közös vonás: hatékonyan álltok hozzá az élethez, nem ismerve lehetetlent, aminek . Tudd meg mi vár rád párkapcsolat terén - halak, vízöntő, bak, nyilas, skorpió, mérleg, szűz , oroszlán, rák, ikrek, bika, kos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések