2020. február 10., hétfő

Szőnyegtisztítás árak debrecen

Padlószőnyeg szőnyegtisztítás olcsón azonnal! Az árak bruttó árak és magukban foglalják a háztól házig szállítás díját is. Gépi szövésű, műszálas . Ruhatisztító tételes árlista: Az ár magyar forintban értendő tartalmazza a mindenkori forgalmi adót.


Szőnyegtisztítás a helyszínen vagy háztól-házig ingyenes kiszállással!

Angyalmosoda áraink - kedvezményes szőnyegtisztítás ! Nálunk nem szükséges előre fizetnie! Csak akkor fizet, mikor a kitisztított árut kézhez kapja! Kárpittisztítás árak - ülőgarnitúra, bútorkárpit tisztítása, 3. Felár nélkül végezzük el minden esetben a foltkezelést is.


Szolgáltatásunkban a legmodernebb eukonfort, környezetkímélő . Honlapkészítés debrecen.

Különös hangsúlyt fektetünk a ruhaneműk friss illatára, kellemes tapintására. A frottír törölköző lágy, . Nagyon komoly szőnyegtisztító gépeink vannak, amelyek egészem más módon és mélységben tisztítják ki szőnyegeit, mint a háztartásban szokásos vizes . Korrekt ár , gyors kiszolgálás. A normál minőségű anyagokkal történő azonos jellegű javítások ára megfelel az országos átlagnak, míg a prémium - döntően MISTER MINIT - anyagokból . Ingyenes Apróhirdetési Oldalak. Helyszíni széndioxidos, vegyszermentes tisztítás árai ! Az ár esetleges parkolási költséget nem tartalmazza!


A CarpetPro szőnyegtisztító (RM 7por) kiváló tisztító hatású. Meglepetések helyett menjen biztosra, kattintson ide! Igen, mert a szőnyegtisztítás . Lakossági és közületi ruhatisztítás, vegytisztítás, mosás.


Mosodai szolgáltatások. Ruha- és textiltisztítás árak. Minőség Elfogadható takarítási árak a takaritok.


Réstisztító fej, Permetező szívótömlő fogantyúval, Permetező szívócső, Permetező fej, kemény felület rátéttel.

Debrecen takarítás - Otthonokat ápolunk. Online ár Szállítási költség: 6Ft. Fotelek, kanapék tisztítása. Cégünkről még több információt talál, ha böngészi honlapunkat! Takaríts kényelmesen és könnyedén!


Egy db normál törölköző esetében). A kárpittisztítás árak magasabbak a főváros térségében, mint az ország többi. További ajánlatok: HORTO Kft.


Olcsó Porszívó, takarítógép árak. Erős szívóhatású, antiallergén porszívó árak összehasonlítása. Eladó Porszívók, takarítógépek az arukereso árkereső oldalon.


Az árak rendszeres(évente minimum hat alkalom) megrendelés esetén érvényesek. Eseti megbízásnál,kérje ingyenes ajánlatunk. Ablaktisztítás: Budapest .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések