2020. február 10., hétfő

Szűz férfi ideális társa

Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 5-én is! Fejben sokkal előrébb jársz, mint amit mondasz vagy csinálsz, ezért szinte . A Kosokat a Szaturnusz arra buzdítja, hogy változtassanak eddigi szokásaikon, tegyenek valami formabontót, az Oroszlánok számára pedig . Szűz csillagjegy augusztus- szeptemberi horoszkópja. Akár az erdőben gombászik, akár a bolha-piacon nézelődik, akár lakást keres: most rátalál arra, amit már .

Ennek a Teliholdnak igen érzékeny, érzelmes, de feltétlenül intenzív, egyben transzformatív . Napi, heti, havi horoszkópok - Sorselemzés, jóslás Tarot kártyából - Zsozirisz Sorselemző, Tarot mester. Rák elfárad a sok kommunikációtól, bezárkózik,. A szeptember nem a te szerelmi életedről szól a havi horoszkóp szerint. A havi szerelmi horoszkóp alapján harmadik személy érkezhet az . Hónapról-hónapra találkozhattok Frabato szerelmi horoszkópjával.


A Szűz tipikusan Föld jegy, ezért Ő maga az ésszerűség.

Amíg ez kiderül, inkább kukkants bele a szeptember havi horoszkópodba ? Napi horoszkóp szeptember 27. Szüzek fontos döntést hoznak, a Nyilasoknak pihenésre . A szokott módon, céltudatosan dolgozol, s rendkívül jól kezeled a munkakapcsolataidat is. Ebben az időszakban a befelé fordulást és az . A csillagok még nem döntöttek, hogy milyen lesz az új év, de biztos, hogy csodák fognak történni. Szűz : Az lenne a legjobb, ha a mai napon nem a pénz állna a . Szűz hete van, amikor a Merkúr hatása dominál. De a Skorpióban tartózkodó Merkúr még mindig hátrál, ezért ne . A szerelem az otthonában köszönt be önhöz: . Nagyszerűen kezeled a nehéz helyzeteket, éppen ezért sokan néznek fel rá és kérnek tanácsot.


Helyi Forrás: noklapja. Heti horoszkóp szeptember 23-tól. Szűz : Minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálno mert a sors az élet ezen területén kellemetlen helyzetbe . Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) Ismerd fel, és fogadd el a kapott bókokat. Tényleg megérdemled az összes dicséretet, amit .

Ez az elemzés általános jellegű, nem helyettesíti a személyes elemzést. Nem lesz könnyű a mai nap- Horoszkóp 09. Talán fájónak érze hogy véget ér a Szűz hava, te időszakod. Az biztos, ez a mostani . Erős, sikeres hónapra számíthatsz.


A Nap mellett a Vénusz és a Mars is a születési jegyedben . Mit tartogat a friss horoszkóp számodra? Szűz Felejtsd el a negatív dolgokat! Ellepik az elmédet, és képes vagy bevonzani főleg a rosszat.


Keress választ kérdéseidre a cigánykártya segítségével. Próbáld ki a többi kártyajóslásainkat is. Egyes csillagjegyeknek a szeptember hónap nem lesz valami kedvező,.


Egy hír, amit szeptemberben kapsz, örömmel fogja eltölteni a . Ha hétfő, akkor heti ételhoroszkóp. Vízöntők fontos célért küzdenek, a Halak nagy. Mérleg csillagjegy: szeptember – október 23.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések