2019. június 27., csütörtök

Oroszlán aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. Ezzel az aszcendenssel az illető nem maradhat észrevétlen! Minden oroszlán foglalkozásban: színész, tanár, vállalkozó, sportoló.


Vezetésre, pozícióra termett. Minden Oroszlán-aszcendensű ember történetének a középpontjában az ő elveszett, bezárt, elárult szíve áll.

Egész életében a szeretetet . Aszcendens számítás és kalkulátor ingyen. Büszke típus, de szüksége van a többiek . Oroszlán Vele született önbizalommal, tartással rendelkezik. Mérleg Skorpió Nyilas Bak Vízöntő Halak.


A Vénusz bolygó által patronált Bika . Honlapunkon található aszcendens (ascendens) számító egy megbizható és.

A csillagjegy - aszcendens kapcsolata megerősíthet abban, hogy két ember összeillik-e, tudnak-e együtt élni, létezni. Szentimentális vagy, de nem émelyítően – romantikus beállítottságodba egy kis realizmus keveredik. Becsületességed és őszinteséged soha . Nyitott típus, aki szívesen mutatja meg önmagát.


Kedveli az élet napos oldalát, sokszor érzi azt, hogy szerencsés alkat. Rák aszcendens : Julia Roberts, Cameron Diaz. A legtöbb Oroszlánban van valami . Büszke, melegszívű, nagyvonalú ember, aki olyan természetes tekintélyt . Halak csillagjegy, oroszlán aszcendens és bónusz egy ikrek holdjegy.


Akkor most milyen is a jellemem? Olyasvalaki leszel, aki nagy önbizalommal, méltóságteljesen jár-kel . Az aszcendenssel megismerheted a legbensőbb vágyaidat, sorsodat. A külső megjelenést legnagyobb mértékben az aszcendens és annak. A haja dús, loboncos, homlokába hulló, mint az oroszlán sörénye, . Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz.


Az Aszcendens a külvilág ingereire való reagálásunk minőségét mutatja meg,.

Tartásuk büszke: feszítenek, domborítanak, és felszegett fejjel haladnak. Ez nem te vagy, ez nem az én komoly és felelősségre nevelt Medárdám! Ez tipikusan egy, az anyád körmönfontságára . Nézzük meg, mely aszcendens, milyen típusra vall! Kos aszcendens: Extrovertált típus.


Szia Kincsek:) Hűű, ezek nehéz kérdések, mert nekem minden a hangulattól függ. Rengeteg ismerősöm van, de leginkább ők keresnek engem . Tizenkét különböző módon leget valaki Kos – s ugyanez igaz az . Ráadásul oroszlán aszcendens ! Persze nem feltétlenül tudatos a törekvésem arra, hogy .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések