2019. június 19., szerda

Nyúlós költésrothadás zárlat

Méhegészségügyi okok miatt zárlat alatt álló települések AKTUÁLIS listája. Nyúlós költésrothadás miatt zárlat van Pest megye több településén. A mézelő méhek között tapasztalt fertőző betegség miatt zárlatot rendeltek el Gödöllőn a . Körmend város oldalán olvasható a tájékoztatás, miszerint Nádasd közigazgatási területén mézelő méhek nyúlós költésrothadás fertőző . Mátészalka város közigazgatási területére mézelő méhek nyúlós költésrothadás fertőző méhbetegség megállapítása miatt a mai nappal teljes községi zárlatot . Mézelő méhek nyúlós költésrothadása miatt települési zárlat elrendelése.

A méhészet tulajdonosa köteles a méhek - zárlat alatt nem álló területre. TELEPÜLÉSI ZÁRLAT ELRENDELÉSE NYÚLÓS KÖLTÉSROTHADÁS. Az alábbiakban közzé tesszük a Csongrád . A nyúlós költésrothadás vagy amerikai költésrothadás a méhek költésének.


A költésrothadásos családok röpkörzetét zárlat , azaz . Tájékoztatás méhészeti zárlat elrendeléséről. Községi zárlatot rendeltek el a mézelő méhek nyúlós költésrothadása fertőző betegség miatt. Jánd település teljes közigazgatási területére mézelő méhek nyúlós költésrothadása fertőző . A méhek nyúlós költésrothadása miatt községi zárlatot rendelt el a Somogy Megyei Kormányhivatal öt nyugat-somogyi településen, Hosszúvízen, Szenyéren , .

Határozat mézelő méhek nyúlós költésrothadás betegségének megszűntté nyilvánításáról, helyi és községi zárlat feloldásáról: HATÁROZAT. Több mint egy hónapja tart a méhegészségügyi zárlat Sátoraljaújhelyen és Felsőbereckiben az úgynevezett nyúlós . Fertőző betegség miatt községi zárlatot rendelt el a járási főállatorvos. Magló Gyömrő, Ecser ktelepülések teljes területén. Dévaványán már egy éve feloldották a zárlatot de az OMME oldalán mégis fent van a zárlat alatt lévő települések között. Bács Kiskun Megyei Kormányhivatal Kecskeméti Járási Hivatala községi zárlatot rendelt el nyúlós költésrothadás betegség miatt az alábbi helyeken:.


Figyelem A Nyíregyházi Járási Hivatal Járási . Bach Miklós hatósági állatorvos a mézelő méhek nyúlós költésrothadását állapította meg. Zárlat mézelő méhek nyúlós költésrothadásának megállapítása miatt. Felhívom a Tisztelt Lakosság figyelmét, . Tárgy: méhegészségügyi községi zárlat feloldása. Tornyospálca település teljes közigazgatási területére nyúlós költésrothadás . A zárlat időtartama alatt a községből tilos . Méhészeti zárlat van Vecsésen Betűméret kicsinyítés Normál betűméret.


A községi zárlat (védőkörzet) elrendelésével egyidejűleg az érintett területen lévő. Melléklet: Visegrád Város Polgármesteri Hivatala. Azonnali hatállyal rendeltek el Pécsett hatósági zárlatot a. Könnyebben felüti a fejét a nyúlós költésrothadás bármelyik fajtája, vagy a nozéma .

Határozat a községi zárlatról ! A határozat teljes szövege itt érhető el . CLICK_TO_ENLARGE hatarozat_1. Ajak község teljes közigazgatási területére nyúlós költésrothadás fertőző. A méhzelő méhek nyúlós költésrothadás állatbetegség megállapítása miatt elrendelt település zárlatot a mai napon megszüntetem.


A települési zárlat alatt álló valamennyi méhészet méhcsaládját, függetlenül az előírt éves.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések