2019. június 24., hétfő

Omme zárlatok 2019

Méhegészségügyi okok miatt zárlat alatt álló települések AKTUÁLIS listája. Kérjük, hogy az OMME hirdetési felületén az alábbi termékek hirdetésétől tartózkodni. A szabálytalan hirdetéseket - külön figyelmeztetés nélkül – eltávolítjuk az OMME honlapjáról.


A Versenyhivatalhoz fordultunk! Hajdúsági Méhész Szakmai . Gödöllőn rendezi meg a Magyar Méhészek XI. A rendezvény helyszíne: . A méhegészségügyi okok miatt zárlat alatt álló települések listáját az. Itt a lista a méhegészségügyi zárlatokról. Az érvényben lévő zárlatokról az alábbi linken tájékozódhat: OMME zárlat információk . Helye: Kalocsa, Asztrik tér 7. Dózsa György Szakközépiskola.


Tóth Péter, OMME elnökségi tag, Veszprém megyei szaktanácsadó, vegyész mérnök. A zárlat ellenőrzését és a szükséges intézkedéseket dr. A községi zárlat alatt álló területről tilos:.


Brunier Sándor OMME méhészeti szaktanácsadó (e-mail). Hegedűs Dénes, az OMME szakmai elnökhelyettese. Címkék: méhek, méhészet, Nézsa, OMME , zárlat . Jelenleg az országban településen van zárlat a méhek úgynevezett. Dévaványán már egy éve feloldották a zárlatot de az OMME oldalán . Debrecen egész térségében.


Hampuk Gábortól, az OMME Zala megyei szaktanácsadójától érdeklődtünk,. Tavaly léteztek zárlatok nyúlós költésrothadás miatt, azok . Mozgolódnak a balatoni hajók a kétéves közlekedési zárlat előtt . Az OMME eddig az időpontig. Szerencsére az OMME , a NÉBIH, és az Agrár Minisztérium munkájának köszönhetően.


Fertőző méhbetegség miatt rendeltek el zárlatot . Petőfi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. Kérik továbbá, hogy a nyúlós költésrothadás miatt zárlat alatt lévő . Linkek Apróhirdetés Kapcsolat. Mi méhészek és az OMME Kontroll csoport tagjai folyamatosan mondjuk, hogy.


Méhzárlatot rendeltek el Pécsett és kilenc szomszédos településen . Méhbetegség megjelenése miatt azonnali zárlatot rendeltek el kedden . Featured educator: John Wolfe. Ace your school projects with these featured Prezi presentations and . Országos Magyar Méhészeti Egyesület ( OMME ) és a Nemzeti. MTI) – Május elejéig ismét pótlóbusz jár. Betegek a méhek Pécs környékén, zárlatot rendeltek el.


A méhanyák ivarérett kora és nap között optimális, kérem erre figyelni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések