2019. február 21., csütörtök

Mosoda siófok

Szőnyegtisztítás és kárpittisztítás. A szőnyeg tisztítás során . Carpet Cleaner szőnyegtisztító por kg. A feltüntetett árak a ÁFA-t tartalmazzák!


Szegés, rojtozás, javítás, vizelet eltávolítás, szagmentesítés, por és atkamentesítés.

Nagy teljesítményű szőnyegtisztító porszívófej. Pet szőnyegtisztító hab, l. Bővebb információk a termékről. Padló-, szőnyeg- és bútortisztítók - nagy választék, kedvező árak ! Az árak az áfát tartalmazzák! Maros utcai üzletünkbe behozott szőnyegekre 10nm alatt további kedvezmény és 10nm felett pedig árengedmény. Vörösbor, paradicsom és pörkölt - makacs foltot tudnak hagyni a szőnyegen.


Hogyan tisztítsunk házilag?

Béreljünk profi takarítógépet? Kérjük válassza ki szőnyege típusát és . A minőségi szőnyegtisztítás alapja a hatékony portalanítás. A saját építésű, vibrációs elvű, elszívással . Hozza el üzletünkbe kedvenc szőnyegét, rongyszőnyegét, falvédőjét és minőségi szőnyegtisztítást kap elérhető áron. Keressen minket bizalommal!


Ha most kér árajánlatot, az atkairtást ajándékba adjuk! A táblázatban bruttó árak szerepelnek! Ne dőljön be az elsőre jobbnak tűnő online áraknak, mert sok . Párnatisztítás: 3– 5Ft. L-alakú sarokkanapé: 15. Gyerekágy matrac vagy . Esetenként a weboldalon feltűntetett ár nem egyezik az aktuális eladási árral.


Takarító és szőnyegtisztító gép kölcsönzés - árak. Eltávolítjuk a régebbi szermaradványokat is, . Tiszta szőnyegéhez keresse meg az önhöz legközelebbi szőnyegtisztító pontot és. Magic szőnyegtisztítás Nyíregyháza - Vasvári Pál 78.

Reviews Gyors, tökéletes munka,szuper áron! Csak üzletünkben Részletek. Ha profi szőnyegtisztító gépet keresel, gyere hozzánk, takarítógép bérlés Kecskeméten!


A profi takarítógépek gépek ára igen magas és egy rövid számolással . Amiben jók vagyunk: szőnyeg, padlószőnyeg, kárpitozott bútorok (ülőgarnitúrák, fotelek, kanapék, ágyak, székek ), illetve . A Kärcher szőnyegtisztító és kárpittisztító gépek masszív, erőteljes és sokoldalú. A megfelelő tartozékok használatával a Kärcher ipari szőnyegtisztító gépek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések