2019. február 14., csütörtök

Iphone 6 hangszóró ár

Hasonlítsa össze az árakat! Szállítási idő: Raktáron. Azonnali javítások minőségi alkatrészekkel, kedvező áron.


Garanciával, minőségi szolgáltatással várunk . Fejhallgatók és hangszórók. Az árak tartalmazzák az áfát () és az alkalmazandó szerzői jogdíjakat, .

A feltüntetett ár az alaplap ultrahangos tisztítására vonatkozik. Az Apple termékekhez az eredeti készülék gyártásának megszűnése után évig biztosított az. A következő két hétben (október 9-ig) kedvezményes áron cseréljük órán . Olcsó BT 1Hordozható hangszórók árak , akciók. JBL Charge BLK Edition hordozható, vízálló Bluetooth hangszóró , fekete.


Budapest, Üllői út 264. Ilyen esetekben elkerülhetetlen a beszédhangszóró cseréje. Kobalt – Miért emelkednek a Lítium-ion akkumulátor árak ? A végösszeg az áfát tartalmazza.

Zenét szeretnél hallgatni, de nem hallod a mobilodon? Amennyiben ez a probléma . Egyeztetést követően átvehető. CSENGŐ HANGSZÓRÓ Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék, gsm olcsó ár . Nem tölt, esetleg nem jó a hangszóró ? Az általunk beépített alkatrészekre hónap garanciát vállalunk! Házhozszállítás korrekt áron . Töltőcsatlakozó csere: 34.


Felső hangszóró csere: Érdeklődj. Csengő hangszóró csere: Érdeklődj. Válassz készüléket az árak megtekintéséhez:. Az oldalon feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t és a szerelési költséget! Ha az alsó hangszóró elromlik, a készülék nem ad ki hangot telefonhívás kihangosításánál, . Mi kicseréljük neked kedvező áron , hogy újra használatba tudd venni.


Nem szól a hangszóród ha hívnak? Hangszórók , hangfalak (3). Az oldalunkon feltüntetett árak bruttó árak , vagyis tartalmazzák a -os ÁFÁ-t. Legutóbbi frissítés dátuma:. Ft) áron cseréljük órán belül, hónapos garanciával, .

Super Retina XDR-kijelző – a legnagyobb és legfényesebb. Cseppálló burkolat, sztereó hangszórók és normális méretû tárhely, valamint a. A hangszóró cseréje megoldást nyújt, ha készüléked:.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések