2018. február 2., péntek

Ügyeletes gyógyszertár

Dátum, Ügyeletes gyógyszertár. Itt megtudhatja, melyik gyógyszertár van nyitva éjjel-nappal. Amúgy sem árt tudni, mikor melyik patika az ügyeletes , mert bármikor szüksége lehet rá.


Karácsony első és második napján (december 25-én és 26-án) csak az ügyeletes gyógyszertárak biztosítják a gyógyszerellátást. Nap Patika Az év minden napján hosszú nyitva tartás: 8.

Debrecen, Hatvan utca 1. Minden gyógyszertár egy helyen! Hétvégén nyitva tartó gyógyszertárak Dunakeszin:. Nálunk minden nap, egész éjjel elérhetőek a gyógyszertári termékek. Az ajtókat ugyan a nyitvatartási időn túl bezárjuk, . Az államilag elrendelt szombati munkanapokon a martonvásári gyógyszertár is nyitva van.


Orvosi és gyógyszertári ügyelet.

A gyulai gyógyszertári ügyelet rendje: hétfőtől péntekig órától másnap 7. GYÓGYSZERTÁRAK : Az Országos Tisztifőorvosi Hivatal megyei főgyógyszerésze tájékoztatása szerint Szolnokon a gyógyszertári ügyelet . GyógyszertárVörösvári út 84. Dunaharasztin működő közforgalmú gyógyszertárak hetenkénti váltással ügyeleti szolgálat . Mostantól nem szükséges patikáról patikára járnunk az éjszaka közepén az ügyeletes gyógyszertárat keresve. A gyógyszertári ügyeleti szolgálat az alábbi . Elsõ hét: Stark Patika Második hét: Centrum Patika Harmadik hét: Aranymozsár Patika Negyedik hét: Pelikán Patika. Szombathely, Semmelweis u. Vasárnap ügyelet van (zárt ajtók mellett) 8. November havi gyógyszertári ügyelet Kanizsán.


A november havi gyógyszertári ügyeletről itt tájékozódhat. Az ügyeletes ablak a Horváth Mihály tér felől . Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy városunkban az alábbi gyógyszertárak működnek és látnak el gyógyszertári ügyeletet és készenlétet. GYELET Szekszárd november 18-tól 25-ig. KRISTÁLY GYÓGYSZERTÁR Korányi F.

A hajdúszoboszlói gyógyszertárak heti ütemezéssel látják el az ügyeletes nyitvatartást, amennyiben az aktuális nyitva tartási időn kívül lenne . Az Óbuda Patika munkatársai. Hétköznapokon a nyitva tartási időpontokon túl nincs gyógyszertári ügyeleti ellátás, csak orvosi ügyelet , . Bátor Patika (Nyírbátori Szakrendelő). Szent Benedek EuroPatika, Kápolna u. Kényelmük és az ügyeleti ellátás kiszámíthatósága érdekében a Rendelő intézetben közforgalmú gyógyszertárat nyitottunk!


Legközelebbi éjszakai ügyeletes gyógyszertár Keszthelyen és Siófokon található. Megyei Jogú Város gyógyszertári ügyeleti beosztása a következő: Hétfőtől péntekig este órától másnap reggel óráig. Bajai gyógyszertárak nyitvatartási rendje. Ma, holnap, holnapután, térképpel, már mobilon is!


Az adott héten ügyeletes gyógyszertár vasárnap és ünnepnap is nyitva van 8-12-ig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések