2018. február 22., csütörtök

Gyulai járási hivatal nyugdíjfolyósító

Hivatali Kapu: GYULAIKAB KRID azonosító: 542296783. KÉR azonosító: KHIV BEJ GYJH KO Időpontfoglalás az alábbi linken: https://idopontfoglalo. Ruzsa János ‎: ‎Okmányirodai szakügyintéző/Te. Gyula, Elek, Kétegyháza, Lőkösháza. Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság Nyugdíjfolyósító Igazgatósága (NYUFIG) és az igénylő értesítése, illetve . A járási hivatal szervezeti felépítéséről, ügyfélfogadási rendjéről további információk elérhetők az alábbi hivatkozáson: www.


Gyulai járási hivatal nyugdíjfolyósító

A nyugdíj -megállapító szervek és illetékességi területük:. Nyugdíjfolyósító Igazgatóság vagy a Központ írta elő. Kategória: Nyugdíj ügyintézés.


Nyugdíjfolyósító Igazgatóság vagy a Központ írta elő. Gyulai Járási Ügyészség címkével ellátott cikkek a behir. Az általános hatáskörű nyugdíj -megállapító szerv a járási hivatal. A fogyatékossági támogatás iránti ügyekben eljáró járási hivatalok . Járási Hivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály.


A vakok személyi járadékát a Magyar Államkincstár Nyugdíjfolyósító Igazgatósága havonta utólag, a tárgyhónapot . A közgyógyellátásra való jogosultságot megállapító járási hivatal a NEAK által.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések