2018. február 2., péntek

Hiányzol mint vicces idézetek

A pint Tünde fedezte fel. Fedezd fel (és mentsd) saját pinjeidet a Pinteresten. Ha az embernek választania kell egy idősebb és egy fiatalabb szerető között, jobb, ha az idősebbet választja - de nem azért, mert az idősebb tapasztaltabb, . Erre az oldalra Kattintottál!


Ha idézeteket keresel vagy verset ha csak jól szeretnél szórakozni, akkor jó helyen jársz! Csak annyit mondanék:- hiányzol nagyon!

Még mindig érzem ajkamon . Szemed zöl hajad barna, pöcsö mint a hangya farka. Eszed kevés, fejed torz szago mint a döglött borz. S, hogy e vers ne legyen hiába, nagy . Romantikus, pajzán, vicces : SMS-csokor Valentin napra.


Tudnod kell hogy Tied a szívem, elcsente de vissza nem kérem, s mert szív nélkül . Képtalálat a következőre: „szerelmes idézetek hiányzol ”. A mi kis földünkön ebben a percben 3millió ember eszik, 2millió TV-zik, 1millió alszik, millió szexel.

Viccidézetek , Idézetek Az Életről. Csak egy hülye olvassa az SMS-emet. Régóta lappang gondolat a fejemben, aprócska dobbanás itt bent a szívemben. Kimondani nem könnyű, mégis megteszem, tudnod kell, . By: Viccek- humoros- idezetek . Reggel nem eszem, mert hiányzol , délben nem eszem, mert hiányzol este nem eszem, mert hiányzol , éjjel nem alszom, mert éhes vagyok. Nézz be hozzám is,sok érdekességet találsz.


Aranyköpések, duma, beszólások, idézetek - Beszélgess és oszd meg sztárokkal kapcsolatos. Szerelem ViccesIdézetek Az Életről. Lovas Idézetek , Vicces Pillanatok, Vicces Fotók, Vicces Tréfák, Magyarország.


Hiányzol , mint leggömbárusnak a nyílzápor! Küldj egy szép hiányzol sms-t kedvesednek. Szomorú, Idézetek , Vicces , Idézet.


Jó estét szerelem képek szerelmes idézetek szerelem . EZ ITT AZ ÉLET Vicces Képek, Idézetek Az Életről, Mondások, Kedvenc Idézetek ,. Találd meg a legszebb szerelmes idézetet , ami legjobban kifejezi az érzéseidet! Az idő nem segít, még mindig hiányzol. Egy kedves, vicces , rajzfilmes .

Csak te hiányzol és az ölelés, melytől más lesz a reszketés. Remélem, hogy gyorsan ideérsz. Nyugszik a hajnal, pihen a táj, nem tudok aludni, mert valami fáj.


Itt vannak a legjobb szeretlek idézeteket , melyekkel meglepheted Őt. Már most hiányzol , de a lelkem mélyén tudom, hogy mindig velem leszel. Előző bejegyzés vicces újévi fogadalom – Így ne csináld! Névnapos sms, idézetek , versek.


Lepje meg rokonait, szeretteit, ismerőseit vagy küldjön be Ön is egyet! Itt egy csokornyi a világ legfontosabb idézeteiből .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések