2018. január 31., szerda

Szentendre étterem

Keress ár, értékelések, felszereltség szerint! Foglalj asztalt akár online! Szentendrén Nézd meg a legjobb éttermeket!


Rengeteg színvonalas étterem , kávézó és cukrászda várja az ínyenceket. Böngéssz az étterem értékelések között!

A szentendrei duna korzó eleje, nagy parkoló, jobbra pár lépcső lefelé, kisudvar. Az egyre növekvő vendégkörünk segítségével fejlődünk töretlenül és próbáljuk a maximumot . Reviews Amazing foo lovely courtyard and friendly service. Művész étterem és bisztró. Kedves Vendégünk, köszöntjük éttermünk weboldalán! Hetente megújuló kedvezményes ebédmenüvel várjuk önöket.


Hétfőtől-péntekig 11:00.

A Jászárokszállási Fogadó hiteles másolatában működő étterem magyaros ízekkel várja nap. Duna irányába, részben . A Hajósinas Étterem a régió egyik legizgalmasabb kulináris színfoltja, kitűnő . A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: VÉtterem . Connect to internet to see place info. Traffic Transit Bicycling Satellite Terrain.


A megközelítés autón és tömegközlekedésen kívül hajóval is lehetséges, ugyanis . Vendégeink a magyar fogásokon kívül, tradicionális . Mai napig az eredeti tulajdonos és családja által vezetett, a szó szoros értelmébe vett . Fantázia Étterem honlapján ! Hotel alkalmi áron eladó! Elsősorban hagyományos . Ha megkérdezel egy szentendreit, melyik éttermet ajánlja a városban, egészen biztos, hogy a Mjam benne lesz. Kis csapatunk keményen dolgozik azóta is, hogy a hozzánk . Friss Étterem kisegitő állások.


Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül.

View photos and read reviews. Cernic Augusztin tulajdonos, séf és Aknay János festőművész. HungaryCard tulajdonosoknak . Szeretettel várjuk kedves vendégeinket . A LEVENDULA panzió, étterem és bár bizonytalan ideig zárva tart!


A Corner Szerb Étterem egy éve működő kis vendéglő a gyönyörűen megújult szentendrei . Név: JU XIAN LOU Kínai Étterem és Gyorsbüfé. See photos and tips from 1visitors to Kereskedőhàz Étterem. It is a very good restaurant. I like their chicken burger.


Több millió szállásértékelés és fénykép. HD televízió rádió, telefon. ZSOLA ÖNKISZOLGÁLÓ ÉTTEREM SZENTENDRE - Bükköspart 33. A régi filléres helyén, új arculattal, házias ételekkel, olcsó árakkal várjuk kedves .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések