2017. szeptember 29., péntek

Vagyonőr állás

Vagyonőr állás Budapest. Friss vagyonőr állások. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Magyarország, kínál-kiadó: 1hirdetés - vagyonőr. Böngésszen a 1vagyonőr munka között Budapesten.


Vagyonőr állás

Biztonsági őr, vagyonőr , vagyon őr állások , munkák. Piaci vagyonőr állás – órabér: nettó 7Ft. Feladat: páros járőrszolgálat épületen belül, . Belföldi vagy külföldi munka, alkalmi munka vagy bejelentett állások hirdetései az álláshirdetés munka apró rovatból. A legfrissebb budapest (és környéki) biztonsági őr, személyőr, vagyonőr , security és hasonló munka a jobinfo. Személy és vagyonőr állások 800Ft.


Egri vagyonőr állás érvényes okmányokkal rendelkezőknek. Portás állás megváltozott munkaképességű munkavállalónak Füzesabonyban. A Trovit-on vannak a legjobb betöltetlen állások ! Pécsi áruházi őrzésre vagyonőr kollégát keresünk.


Vagyonőr állás

See this and similar jobs on . Túlmunka, alacsony órabér, portásként bejelentett munkavállaló – ezek a legjellemzőbb visszaélések a vagyonvédelmi szektorban. Egy jó csapatot, megbízható munkáltatóval? Nézd meg az álláslehetőség részleteit és jelentkezz a Cvonline. Partnercégünk munkavállalók jelentkezését várja sülysápi telephelyünkre. Minden egy helyen, a Munkahelyek.


Jelentkezéseket kérjük a Békési . Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, Ferihegyen. Még több reptéri munka és légiközlekedési állás itt! Tököli hivatal nappalos szolgálatára keresünk személy- és vagyonőrt , teljes állású munkavégzésre. A vagyonőr duplán is, mert az állam veszteségéből is kiveszi a maga ”részét”!


Vagyonőr állás

A Justice Security olyan tanácsadó és szolgáltató vagyonvédelmi cég, mely igyekszik teljes körű szolgáltatást nyújtani, ha vagyonvédelemről van szó. Az eset még augusztus végén történt. A külföldiek dezodort akartak vásárolni az üzletben.


Amikor kipróbálták, a vagyonőr azonnal rájuk szállt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések