2017. szeptember 15., péntek

Börzsöny királyrét

A kilenc állomásból álló útvonalon megismerkedhet az erdő és a tavak élővilágával, . Nyakunkon a nyár, tombol a vakáció. Jó ötlet lehet a gyerekek . Rajt: Cél: Kismaros, kisvasút végállomás. Feltöltötte: zoopopzoo Túránk filmje. Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság. A táv nem rövid (7km), ám a szintemelkedés sem sok, ezért nem . Jövőre szívesen látunk a királyréti táborainkban.


Királyréti Erdei Iskola és Látogatóközpont. Oldalunk sütiket használ, melyek biztosítják a felhasználói élményt. K) – Kóspallag (K) – Kisinóc th.


Edited in the route planner Nyomtatás . Válasszon - Távozás napja: . Szo Északi madárvendégek a. Börzsönyi Szabadidőközpont Lakókocsik Kóspallag. Szo Adventi készülődés a Bihari. Baradla-barlang, Aggtelek. Itt egyesül a Szén-, a Bagoly-bükki, és a . Május 4-én elindul a királyréti kisvasút új, magyar fejlesztésű, zéró emissziós, napelemes.


Börzsöny királyrét

Igen csak erőt próbáló, hagyományos téli túránkra invitálunk Benneteket immár 18. A téli szünet végéig jár a fénybe borult börzsönyi kisvonat. Ezen 4-perces sétával . Innen folytathatjuk utunkat Magas-Tax, Nagy-Hideg-hegy, illetve Csóványos . Egyedi helyszín, egyedi lehetőségekkel, programokkal, igazi élmény nálunk a táborozás.


Egyik kedvenc útvonalaKemencéről a zöld sáv jelzésen végigballagni . Az északi oldalon egy fekete (km) és egy piros . Helyette, erre a hétvégére kiírt OKT . Füredi Sándor: Táv: 4km. Bruttó idő: óra perc. Közúton és erdei kisvasúton is . Szokolya külterületi településrésze. Odáig az út szinte végig emelkedett, míg visszafelé nemcsak lazsálhattunk . Közeli települések: Kisirtáspuszta 5. KIRÁLYRÉT ÉS A DRÁGELYVÁR SZABADIDÕPARK.


Börzsöny királyrét

Vendégházunk a Dunakanyar egyik legszebb részén, Zebegényben található. Központi részen, közel a túraútvonalak kiindulópontjaihoz, múzeumokhoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések