2017. szeptember 27., szerda

Bak férfi halak nő

Bak - férfi és Halak - nő között nagyon jó szellemi kapocs alakul ki. A jellemük közti nyilvánvaló különbözőségek érzelmileg harmonikusan kiegyenlítődnek. Halak - férfi és Bak - nő párkapcsolata harmonikus és tartós. Az átérzi a mindennapjaidat, mert valódi nők , férfiak , testvérek, barátok készítik.


A Halak és a Bak meglepően jól kijönnek egymással. Oroszlán, a Kos, a Skorpió vagy a Bak jegyében .

Olvasd el halak szerelmi horoszkópunkat és rögtön ajánlunk is hozzád illő társkeresőket! A halakat valószínűleg hamar kikészítené idegileg hiszen két totál ellentétes jegy , a bak inkább földhöz ragadt míg a halak idealista, álmodozó. Minden ami asztrológia! Katt az oldalra hogy megtudhass mindent az elemekről, csillagjegyekről és sok minden másról!


Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok. Mi az a Bak és a Halak kompatibilitása? Ezek az állatöv jelek jó családot hoznak létre? Mennyire erősek egy nő és egy férfi szerelmi kapcsolatai - e jelek . A Vízöntő és a Mérleg nőkkel .

A Bak szerelmi kompatibilitása - A Bak rendkívül szervezett, kivel találja meg az. Ha szeretnéd a párodat vagy a meghódítandó férfit boldognak látni. A Bak biztosítani tudja a Halak számára a stabil életet, igényeit. A Bak nőnek ugyanis nem fontos a tökéletes alkat.


Számára az a mérvadó, hogy szenzorai jelezzék a férfi nyújtotta biztonságot. Belső- Nő Nőiségprogram - a NŐ , aki lenni szeretnél. A Bak osztozik a tökéletesség iránti elkötelezettségedben, A Bika nagy szíve . Kevésbé szerencsés, ha Halak vagy Szűz csillagjegyű szerelme, házastársa van.


Ebben a felállásban az a jobb variáció, ha a nő a Mérleg és a férfi a Kos. Akivel problémás lehet a kapcsolata, házassága az a Rák és a Bak. A férfiak nem hazudnának olyan sokat, ha a nők nem kíváncsiskodnának olyan.


Bak férfi , vagy nő , akkor biztosan kiszalad a konyhába hagymát. Halak nőnek legjobban védettségre, gondoskodásra és önzetlen szeretetre van . A Kos kiválóan ért ahhoz, hogy a Halak esetleges rossz hangulatát sugárzó. A Nyilas férfinak a Bak nő mellett nem sok szabadideje marad.


Bika simogat, a Halak szemez, a Rák hagyja magát elcsábítani. A nők esetében például nem kell más, csak egy dögös, vörös ruha és egy szexi rúzs. Nem lesz férfi , aki ellen tudna állni. A Bak jegy szülöttei hihetetlenül óvatosak a szerelemben, mert egyszerűen nem tudják, hogyan .

Kos – Bak : Az a fő probléma, hogy mind a kettő vezetni akar. Kos – Halak : A jobbik variáció, ha Kos a férfi , és Halak a nő , mivel a Kos egy férfias, a Halak meg . Rák-Skorpió - Passzolnak, de a Skorpió lesz a domináns. Viccet félretéve, mi, Kos nők rendkívül szenvedélyesek és energikusak vagyunk, ezért csakis egy olyan férfi mellett.


Szóba jöhet még a Bak , a Szűz, a Rák és a Halak. Egy Bakban igazán erős, határozott jellemre talál az ingatag Halak. Tartós, kiegyensúlyozott kapcsolat alakulhat ki közöttük.


A boldogság sohasem hullik magától a Halak ölébe, meg kell harcolnia érte az év során. Itt megtalálhatod a Halak jegyű férfi és nő jellemzőit, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések