2016. július 21., csütörtök

Méhek átrakása másik kaptárba

Egy másik fontos dolog, hogy a túl kicsi családokat egyesíti, mert azok nem élnék túl a telet. A harmadik fontos dolog a kaptár berendezése és az őszi atkairtás. Más barackfajták más időben virágoznak, ezért azokat nem lehet alapul. A megfelelő fiasítás feltételei:jó anya, elég takaró nép-ezáltal meleg kaptár , elég. Ne rakjuk át úgy a keretet,hogy más kaptárból származó méhek vannak rajta.


Méhek átrakása másik kaptárba

Nézzük csak, mi minden történik a kaptárban egy méhcsaláddal , mi vezet odáig, hogy egyszer csak a. Másik fő ok a fiatal méhek ki nem elégített munkavágya. Unsubscribe from Rebrik Szőlészet? Ha van jó tartalékunk, másik anyával alkossunk új családot. A kaptár belsejét ne fessük át soha, a méhek nem szeretik.


Ha pedig nem lehet a kaptárt beljebb tenni, állítsunk a. Hogyan készítsük fel a kaptárat a méh telepítése előtt. Más rovarok a kaptár bal oldalán maradnak, ellopják a mézet és megölik a méheket. Méhészkedés fekvő kaptárban. Bár, kaptár bontáskor is látható a méhek eloszlása. Persze a fekvő fele színe más a párzás miatt!


Méhek átrakása másik kaptárba

Viszont így nem kellett átszabnom, csak átrakni a kereteken a családot. NB-18-ban, azonban a kaptár berendezése annyiban más , . Hogyan lehet megszabadulni a hangyáktól a méhekben a kaptárban : hogyan lehet. A méhek védelmének másik módja az, hogy ásni egy árkot a méhészet . Ha nem akarja tönkretenni a méhészetet, ne kezdje el rejteni a kaptárat nedves. Ha a méhészet közelebb helyezkedik el, először a méheket egy másik , . Az átrakott családok elvesztik a kijáró bogarakat, mert azok mind a . A betájolás után másnap felcseréltük két egymás melletti kaptár . Méhfelhővel körülvéve a sor másik végéről leszedtük a teljesen telített . Vásároltam kaptár méhet és valószínűleg a nagy melegben nem élték. A használati módja már más kérdés, egyelőre nekem így sikerül :).


A saját védelme mellett azonban a kaptár körül élő más emberekre is gondolkodnia kell. Noha a méhek nem pontosan agresszívek, bántják, . Méhcsaládok átrakása kasból káplárba — TíXE IMRE előadása. A vad kaptár az üreget jelenti, amelyet a méhek a fára építenek.


Méhek átrakása másik kaptárba

Távolítsa el a vadon élő méhek mocsárát, és átadja őket egy másik tulajdonosnak. A méhek áthelyezése egy új kaptárba tavasszal: leírás és videó. Egyes szakértők néha tölteni transzplantáció másik kaptár design, de ez . Az egyeduralkodó keretes kaptár mellett másfajta méhlakásokra is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések