2016. július 18., hétfő

Bika napjegy oroszlán aszcendens

BIKA jegy OROSZLÁN aszcendenssel. Iszonyatos belső feszültségeket szül. A bika türelme, takarékossága és nyugalma igen . Az aszcendens az az állatövi jegy , amely a születés pillanatában a . Hasonló probléma a Sárkányfarok (fej) és nap jegyének az azonossága is. Gyere vissza az oldalra és nézd meg az aszcendensedet !

Aszcendens jegyetek elárulja. Mérleg Skorpió Nyilas Bak Vízöntő Halak. Az Ikrek uralkodója a Merkúr, a 3-as szám az övé és mint hármas jegy , energetikus természetű. Mi a különbség az aszcendens és a napjegy között? Gyakran felteszik nekünk a kérdést:.


Féken tartott energia, gyakorlatiasság. A csillagjegy - aszcendens kapcsolata megerősíthet abban, hogy két ember összeillik-e, tudnak-e együtt élni, létezni. Oroszlán aszcendens Artemisz Asztrológia Debrecen . A Skorpió a víz jegyhez tartozik, úgy, mint a Rák és a Halak, és mint minden vizes.

Ez a táblázat az aszcendens jegy megállapítására ugyan alkalmas, de nem pontos. Szentimentális vagy, de nem émelyítően – romantikus beállítottságodba egy kis realizmus keveredik. Becsületességed és őszinteséged soha . Idegenek gyakran hiszik róla hogy valami híresség vagy. Szűz földjegy , és ellentétben a levegős Ikrekkel, ő fizikailag nem olyan aktív.


Legtöbbször nem annyira a csillagjegyünk ( napjegy ) árulkodik a külső fizikai. Bika aszcendens : Lana Del Rey, David Beckham, Halle Berry. A Bika karmikus feladata. Minden oroszlán foglalkozásban: színész, tanár, vállalkozó, sportoló.


A külső megjelenést legnagyobb mértékben az aszcendens és annak. A haja dús, loboncos, homlokába hulló, mint az oroszlán sörénye, . Nem valószínű, hogy elhízik, mert sokat mozog, és keveset pihen. TŰZ napjegy : alapvetően a levegő aszcendenssel vagy tűz aszcendenssel . Sokak szerint az aszcendens az, ami a külső megjelenést, a beszédet,. Az Ikrek aszcendensű jegynek a tüdejére kell igazán vigyáznia. Ismerd ki milyen a Skorpió jegy , hogy e jegy szülöttjével együtt töltött időd.


Ez persze nagyban függ az aszcendens jegyetektől! Zsidó származású olasz pszichiáter. Svájci pszichiáter, pszichológus .

A Rák aszcendens a benned rejtőző anya – vagy természetesen az apa. Ha a Bika jegyében születtél, de aszcendensed a Rák jegyében áll: nyitottabb. A Halak jegy szülöttei jó barátai lesznek a Vízöntő férfinak, a Bak .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések