2016. július 27., szerda

A3 plakát nyomtatás ár

Válasszon a különböző formátumok közül: A, Aés B2. A színes A-as plakátok gyártását akár kifutó grafikák esetén is el tudjuk készíteni , nem jelentenek akadályt. Plakát nyomtatáshoz külömböző papírokat . A plakátok nyomtatására a következő vastagságú . A kétoldalas nyomatok és másolatok az egyoldalas ár kétszereseként kerülnek felszámításra.

Adathordozók: többféle. Sokszorosítás fehér lapra Améretben is lehetséges ekkor az ár a duplája. A nyomtatás kétoldalas kivitelben is lehetséges, ekkor egy lapra két oldal kerül, . Kiváló minőségű plakát és tervrajz nyomtatás a PrintMaxban, Ferencváros. A, színes, fekete-fehér, fénymásolás, önkiszolgáló nyomtatás , önkiszolgáló. Nagyméretű poszter és plakát nyomtatás fotóminőségű, részletgazdag és élethű színekkel.


Fotónyomtatás akár A, A, Aés akár Améretben is!

Fénymásolás, nyomtatás , diplomakötés stbMasolofutar. Afekete- fehér 80g-os normál papírra. Színes poszter, plakát , 1. A, A A1-es, és A0-s méretű plakátok nyomtatása Négy szín Colorban.


Kívánságra margó nélküli un. Digitális nyomdai megoldások. Fekete fehér nyomtatási árak . A-as méret felett a soroksári úti és a Wesseleényi utcai üzleteinkben. Kis telítettségű nyomtatás esetén (5-) rendkívűl kedvező ár ! Legyen szófekete-fehér vagy színes, óriásposzter- vagyplakátnyomtatásról forduljon hozzánk bizalommal.


Az árak nem tartalmazzák az áfát! A-as (297×4mm) plakát nyomtatás , poszter nyomtatás (90g papír). Költséges plakát helyett készíttessen inkább A-as szórólapot. Nyomdai árak , online nyomdai árkalkulátor, prospektus és könyv nyomda.


Prospektus, névjegykártya leporelló, képeslap, könyv, plakát készítés és nyomtatás. Választékként A-tól A8-ig állnak rendelkezésére a formátumok, valamint .

Digtális nyomtatás , másolás. Nagy példány számú nyomtatás elérhető áron ! Poszter nyomtatás saját fotóból, EPSON minőségben! Híres impresszionista festők stílusára emlékeztető kép, vagy akár ceruzarajz is készíthető néhány perc . A, Améretekben (1x 210mm – 4x 297mm).


A feltüntetett árak A, A vagy kisebb méretű dokumentumokra egységesen. Tervrajz nyomtatás megvárható, nyomtatás zuglóban, fekete-fehér és színes nyomtatás, fénymásolás, plakátnyomtatás , festővászon nyomtatás. Rendelkezik nyomtatóval, de . Nyomtatás - fénymásolás: A- A( kis formátum ).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések