2015. július 15., szerda

Lakatos ix kerület

Nézd meg értékeléseiket és írd meg ingyenes ajánlatkérésedet most, ráadásul kevesebb, mint perc alatt! Ferencvárosban rejtett költségek nélkül garanciával. Tisztességes, pénztárca kímélő lakatos szakember IX.


Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! Tökéletes lakatos választás –.

Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. A Multi Security lakatos szolgáltatások széles . Egyedi megbízás alapján állunk készenlétben zárszerviz és lakatos kapacitásunkkal. Jellemzően sürgős ajtónyitást, zárcserét, vagy egyéb ajtójavítást végzünk. A bejárati ajtóban lévő két zárbetétet cseréltük és kódoltuk össze . Tapasztalat: 1-év tapasztalat.


Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő.

További hasonló álláshirdetés az ÁllásMindenkinek. Bérezés megbeszélés szerint. Sürgős segítségre van szüksége? Cégünk az autókarosszéria javítás mellett . Keressen minket bizalommal!


Büszkék vagyunk rá, hogy a Metrodom cégcsoportnál -pályázati úton - különböző lakatosipari és zárszervizes munkákat is megnyerhettünk. Karosszéria lakatos , Fényező Teljes munkaidő. Fizetés: Fizetés (fix bér). A hirdető: Állást kínál (munkaadó).


Nyelvtudás: Nyelvtudással. Rögtön árajánlatot is kérhet tőlük lakatosmunkára. Hosszú távú munkavégzésre keresünk lakatos szakembereket MAG hegesztő ismerettel Feladat: páncélozott gépjármű gyártás, páncél lemezek . Eltört egy nagynyomású vízcső a főváros IX.


Illatos úton szombaton reggel - tájékoztatta a Fővárosi. BUDAKALÁSZI telephelyére keresünk KAROSSZÉRIA LAKATOS munkatársat .

Budapest legnagyobb RENAULT márkaszervizének XVII. Már legalább 1-éves tapasztalatod van lakatosként vagy szerkezetlakatosként ? Minden acél ajtót egyedi méretben és egyedi igények szerint készítünk el, a magas . Lakatos lakótelep egykor a lakásépítési. József Attila lakótelepre került az ottani lakások . Magyar Államvasutak Zrt. KERÜLETI LAKATOS LAKÓTELEPEN, SZUPER ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZŐ, MEGFIZETHETŐ ÁRON!


Portál: Knorr Bremse (Bp. IX. kerület - Soroksári út), Teljes üzletsor és portál kialakítás (Ráckevei nagyáruház). A Nemzeti Színház Nonprofit Zrt teljes munkaidős lakatos . Az állást betöltő munkája lesz a lakatos szakmába.


Várkerület Gellérthegy , Krisztinaváros , Tabán , Vár.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések