2015. július 27., hétfő

Időkép radar

Időkép radar

Téli havazásoknál követhetjük . Nagyfelbontású, élő radarkép a viharokról. Elkészült mezőgyáni és győri radarunk, hamarosan 0-követhető lesz a radarképünk. A napokban helyreállított Boglári VV-kamerák nagy felbontásban rögzítették a hétfői vihart, mely hatalmas szél kíséretében vonult át a . A radarantenna körbefordulása során egy adott magassági szögön a radarnyalábbal pásztázza, hogy hol hullik éppen csapadék. Radarkép az Adriától az Alpokon át a Kárpátokig.


Időkép radar

Több magassági szögön . A radarképek percenként frissülve mutatják a csapadék intenzitását. A világ, Európa Afrika Japán Forrás: SAT24. Reggel a Dunántúl keleti részén, délelőtt a középső tájakon, délután ÉK-en fordul elő záporeső. Magyarország pillanatnyi időjárását ábrázolja számos. Időkép -Meteopress radar -hálózat.


Közben DNy felől egyre többfelé süt ki a nap. Get the Pécs, Pécs, Maďarsko hour-by-hour weather forecast including temperature, RealFeel and chance of precipitation for Pécs, Pécs, Maďarsko, PS from . Időjárás, riasztás, aktuális hőmérséklet. Körülbelül fél éve találkoztam először az idokep. Mint például a radar , a hőtérkép, felhőkép, a különböző városokban lévő . A vihar igen szépen fejlődött, közeledett, majd megláttuk az első távoli villámokat is. Předpověď počasí a nejnovější síť meteoradarů.


Időkép radar

Počasí na dnešní den i dní pro každé místo v ČR. Aktuální stav počasí, oblačnost, vítr. Minden csak egy kattintásra. Abony, Ács, Albertirsa, Bábolna, Bicske, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Bük, Csurgó, Debrecen, Derecske, Gyál, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések