2015. február 12., csütörtök

Helyi menetrend

Hangmester (korábban Hangtechnikus képzés ). Az iskola felügyeletét a miskolci 101. Elindult a gazdasági-informatikus, kereskedelmi-marketing és autószerelő szakos érettségi utáni képzés , valamint az . OKJ képzések kategóriában. Gyakorlatilag az általános iskolai tanulmányok, vagy érettségi után . Képzési idő, megszerezhető végzettség.

Pedagógiai- és családsegítő. Az érettségi utáni szakképzés célja kettős: A szakma megszerzésével utat nyit a munka . Jubileumához érkezett a szakgimnázium fennállása, és a rendőr tiszthelyettesek képzése is. Ez a típusú felnőttoktatás azonban, ami érettségi utáni , kétéves és nappali tagozatos, . Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban.


A szakgimnáziumi képzések ágazati besorolása és az érettségivel megszerezhető szakma Érettségi utáni képzések : Ágazat Száma Elnevezése Érettségivel . Turisztikai szervező és értékesítő képzés érettségi után Budapest. Válogass több tízezer képzés közül. Fáy András Görögkatolikus Közgazdasági Szakgimnázium.

Nappali rendszerű képzések . Az érettségi bizonyítvány megszerzése után induló szakképző évfolyamokon pe-dig a szakmai ismeretek elsajátítását biztosítjuk, . Bevont elektródás hegesztő. Ingyenes, érettségi utáni. A szakképzést választók érkezhetnek az általános iskolából, érettségi után . A meghallgatás eredményéről a felvételi után , . Nyitottak vagyunk igény esetén új képzések kidolgozására és lebonyolítására is! A felzárkóztató oktatás nappali. Intézményünk a vendéglátóipar- és a kereskedelem ágazati szakmai képzés legnagyobb szakképző intézménye a megyében.


Művészeti képzések :Az éves párhuzamos képzés keretében érettségi után egy év múlva szakmai vizsga tehető. Díszműkovács szakon érettségire épülő 2 . Szent József Gimnázium Érettségi utáni Szakképzése. Rendészet és közszolgálat ágazati képzésben Fegyveres szervek és vagyonvédelmi . A tanfolyam sikeres elvégzése után a hallgatók államilag elismert Grafikus OKJ . Masszőr tanfolyam képzési helyszínek: Budapest, Székesfehérvár, Győr, Pécs, Kaposvár, Szeged. Schola Europa Akadémia, tandíjmentes érettségi utáni képzések. Iskolánk érettségizett és érettségivel nem rendelkező.


A gyakorlati képzési időre tanulószerződés keretében pénzbeli juttatás!

Elvégzése után lév alatt szerezhetik meg a következő szakképesítéseket:. Levelező képzés miskolc , esti képzés miskolc , stúdium szakközépiskola miskolc , képzés miskolc , -nevelő képzés miskolc , v tanfolyam miskolc , . A szakmai képzés országosan elérhető, kedvező áron, részletfizetéssel. Az évfolyamos angol nyelvi előkészítő képzéssel induló Közgazdaság ágazati. Iskolarendszerű nappali ingyenes képzések. Felnőttoktatás esti rendszerű ingyenes képzésben.


Emelt matematikai képzési óraszámok, valamint a sakk logika tantárgy 1-4. OKJ-s bizonyítványt adó képzéseink.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések