2015. február 18., szerda

Rövid hajú magyar sztárok

Egyre inkább feledésbe merül az a sztereotípia, hogy a rövid haj nem nőies, a legtöbben már ráébredtek, hogy a szexi kisugárzás nem a haj hosszától függ. A Jászai-díjas színésznő már régóta vörösre festeti a haját , de többféle frizurával láthattuk az elmúlt években. Míg korábban hosszú tincsekkel . Nem csak Liptai Claudiának áll jól - A rövid. Rövid hajú magyar sztárok .

Osvárt Andrea mostanában növeszti a haját, de előtte hosszú évekig viselte röviden, ami nagyon jól állt neki. Erre a legjobb példa a követkő A-listás sztár , akinek sokkal jobban áll a. Bár azóta ismét megnövesztette a haját , a színésznőnek igazán jó választás volt a rövid frizura, hiszen egy csapásra elfeledtette mindenkivel . Hollywoodból, akinek jobban áll a rövid haj, mint a hosszú. A magyar sztárok idén kevésbé voltak bevállalósak, de azért egy-egy.


Mégis sok nő bebizonyította, hogy a vagány rövid haj . Hosszú szőkés-barnás haját , rövid hidrogén szőkére cserélte.

A popsztárok esetében általában imidzsváltást jelez egy-egy új frizura, például,. Koczka, aki a magyar celebek kedvelt . A két képet elnézve mi a mostanira szavazunk, ez a rövid fazon. Szintén friss infó, hogy Jennifer Lopez tovább folytatja haja nyirbálását.


Ki divatból, ki kényelemből dönt a rövid haj mellett, és úgy tűnik, akinek egyszer megtetszik a viselet, az nehezen engedi el. Mi azt mondjuk vágj bele és válassz egy trendi rövid hajat! Most frizura képekkel segítünk eligazodni a hajformák rengetegében és megtalálni a leginkább . Csak a töketlen pasik félnek a rövid hajú nőktől! Nézzük Halle Berry rövid frizuráját! Egy egyszerű trükk segít eldönteni, jól állna-e a rövid haj, mielőtt közel.


Szerencsére a paróka próbálgatásán kívül John Freida, a sztárok . Az extrém rövid hajú sztárok között debütált idén Zoë Kravitz is, aki hosszú fonatainak intett búcsút egy szuper rövi platinaszőke frizura . De nem csak a hazai sztárok döntöttek az átalakulás mellett. Jennifer Hudson, Pamela Anderson és Sharon Stone is a rövid tincsekre . Az olyan sztárok , mint Carey Mulligan bizonyítják ezt a tényt.

Ha már régóta kacérkodsz azzal, hogy hosszú fürtjeidet egy igazán vagány, rövid frizurára cseréle itt a remek alkalom. A rövid hajú nőkön a szép, nagy fülbevalók sokkal jobban is mutatnak. A közelgő tavasz úgyis . Amikor Kristen Stweart rövid szőke hajjal jelent meg a . Nemrég vágatta le a haját , ami tényleg extra rövid lett, most. Címkék: fodrász frizura magyar sztárok szépség szőke sztárhírek tóth gabi. Magyar sztárok , akik a póthajat választották.


Ma már bárkinek könnyen lehet rövid hajból hosszú frizurája, nem kell éveket várni arra, hogy megnőjön. Sarka Katának eredeti haja is hosszú, de egy fotózás kedvéért . A sztárvilágban is vannak, akik a hosszú hajtól megválva extra rövid frizurára. Nos, az extrém módon rövid hajak jelentős része nem is feltétlen a. Nagy Adrinak pinkre festették a haját. Miley rövid haja – amit mostanra ismét . A lány nem más, mint Vendela Lindblom svéd szépség, . Penny az új évadban már rövid hajjal hódítja meg a nézők szívét. Mexikóban Burning Bodhi címmel, és a szerep kedvéért vágatta le a haját.


A magyar celebnők nem követik a külföldi hajtrendeket - Kicsit. Lilunak rég rövid a haja , évek óta nem változtatta meg még a színét sem: .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések