2020. augusztus 27., csütörtök

Vívás toborzó

A BVSC-Zugló párbajtőr szakosztálya felvételt hirdet - éves gyermekek számára! A mai kütyükkel teletűzdelt, otthonülő életvitel mellett . Kedves “valamitsportoljonagyerek” gondolkodású Szülők! Bizonyára komoly dilemmát jelent az iskola, különórák, és a gyerekek egyéb elfoglaltságainak . Már nem vagy fiatal, de szeretnél megtanulni vívni ? Mindig is érdekelt a vívás , de nem volt időd rá? Korábban vívtál, de a munkád vagy a tanulás miatt abba . Fürge vagy, és gyors észjárású? Az Univer KTE Vívó Sport Klub toborzót hirdet újonnan induló kezdő és haladó csoportjába.


Vívás Toborzó : GYERE VÍVNI! CSEPEL VÍVÓ EGYESÜLET Bp. Vívótanonc toborzó honlapok . Ez a Magyar Vívók vitaoldala. A legnépesebb mezőnyben, a ffi. Imreh László magabiztos vívással egymás . Az egyik legnagyobb hagyományokkal bíró sport, melyben mi magyarok a világ legjobbjai közé tartozunk.


Sőt, volt időszak, mikor hozzánk . A Sportolj velünk az egészségedért programsorozat zalaegerszegi állomásán bemutatkozik a kerekesszékes vívás. A Zalaegerszegi Vívó Egylet keretein belül . A “Sportolj velünk az egészségedért” programsorozat zalaegerszegi állomásán bemutatkozik a kerekesszékes vívás. Teniszezéssel készül a veterán vébére a éves debreceni vívó . Debrecen - Nyílt nappal egybekötött toborzót tart a Békessy Béla Vívó Klub a Faraktár utcai . A több mint évig folyó versengésekből több válogatott vívó került ki. A szakosztály kezdeményezően lépett fel a vívás más területén is. Fehér plasztronos vívók népesítették be az Árpád kertet vasárnap délelőtt.


Benkő Kardvívó Sport Egyesület - Bemutatkozás - Az iskolai vívás keretein belül. Ezt megelőlegezve tovább folytatjuk a toborzó munkát a kerület iskoláiban. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést , országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít . Tagtoborzót rendezett a Magyar Szablyavívó Iskola Nagykanizsán. Azért jöttem el, mert mindig is érdekelt a vívás , főleg egy sorozat által.


Egyesületünk toborzó napot szervez, amin szeretettel várjuk azokat a fiatalokat. Nem csak érmekben mérték a debreceni vívók sikereit a hétvégén. Ars Ensis vívóiskolában. A vívás világnapja alkalmából nagy sikerű villámcsődületet tartott az Interfencing.


Felpörgött a toborzás az épülő debreceni BMW-gyárba. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a DVSC-SCHAEFFLER és a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola leány kézilabda szakosztálya közös toborzót tart január . Kerekesszékes vívás bemutató és toborzó nap, Zrínyi Miklós GimnáziumRákóczi Ferenc út 30.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések