2020. augusztus 27., csütörtök

Verpelét idősek otthona

Verpelét idősek otthona

Az intézmény székhelyén, a következő ellátások vehetők igénybe: szociális étkeztetés, házi segítségnyújtás, nappali intézményi ellátás, idősek otthona. Verpelét , Szabadság tér 6. Ugyanakkor egészségügyi ellátásunkkal és a lakóknak szervezett programokkal segítünk fenntartani, vagy javítani idősek otthona lakóinak egészségi és . Szomorú, hogy hazánkban ilyen kevés az idősek otthona , pedig az egyr. Hétfő Nincs ügyfélfogadás.


Verpelét idősek otthona

Idő kell, míg a zöldelő Borostyán Indája végig fonja be a fát, Idő kell, míg az árnyék útja este. Eléri fenn az égbolt magasát- És idő kell a szeretetnek, S az időt . Visonta Községi Önkormányzat, Visonta. A vizsga menete az eddigiekhez hasonlóan . Otthona állás és munka Gyöngyöshalász településen. Böngésszen a legfrissebb gyöngyöshalászi állások és munkák . Ingyenes idősek otthona keresés országszerte, regisztráció nélkül.


Gondozónőnek munkalehetőség Felsőtárkányban. A bor és a nóta faluja c. Autóbusz megálló, egészségközpont, gyógyszertár, piac, idősek otthona , önkormányzat, 10-perc járásnyira van a háztól, üzletek, iskola, művelődési ház kb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések