2020. április 17., péntek

Tűzoltóság látogatás

Hasonló házi múzeumok jöttek létre több vidéki . Ferihegy, Liszt Ferenc Nemzetközi. Kíváncsi a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér kulisszatitkaira? Csoportos repülőtér- látogatás programok iskolai osztályoknak és felnőtteknek, egyéni . Természetesen a repülőtéren!


Katasztrófavédelem Központi Múzeuma - Múzeum gyerekkel.

Elsősorban egyéni- és csapatfelszerelések, tűzoltó - és tűzjelző készülékek, valamint történeti anyagok – egyenruhák, sisakok. A múzeum látogatása ingyenes. Egy újabb foglalkozással ismerkedhettek meg a Pingvin óvodások, a XII.


A láng lovagok már vártak minket, a parancsnok na. A látogatás alkalmával betekintést nyerhetünk a tűzoltóság . Megismerkedhettek a tűzoltók felszereléseivel, a beavatkozásokon . Látogatás megyei tûzoltó -parancsnokságokon. Közös hivatalos programot szervez július 28-án, szerdán délelõtt dr.

Szakács Imre, a Gyõr-Moson-Sopron . Egy napra minden gyerek tűzoltó lehet! A tűzoltók május 25-én, szombaton és óra között számítanak az érdeklődő gyerekekre és szüleikre, akik bepillanthatnak. Egy alig 5fős település – Bolhás – adott otthont az idei Somogy megyei tűzoltó versenynek.


A Hargita megyei tűzoltók a két napos tartózkodásuk idején többek között. Május 25-én gyermeknap alkalmából megnyílnak a tűzoltóságok szertárkapui, tíz és délután négy között bármikor mehettek, igazából a főváros . Gyereknap – délután nyílt nap a szülőkkel, 15:órától – 17:óráig. Zöld Csikó Óvoda Zöld csoportja volt kíváncsi az újbudai tűzoltók munkájára és látogatást szerveztek hozzájuk. Elhunyt Filó Zoltán János tűzoltó törzszászlós. Túzoltó Múzeum Karcagon.


A repülőtéri tűzoltóság és különleges tűzoltó járművek bemutatása. Tűzoltóság látogatás – Tádé csoport. A martonvásári önkéntes tűzoltó egyesület tűzoltótáborosai látogattak el július -én a székesfehérvári laktanyába.


A drezdai hivatásos tűzoltóság egyik állomását tekintették meg. A gyerekek megnézték a . A budapesti norvég nagykövetség ugyanis ezúttal . Országszerte délelőtt tíz és délután négy között fogadják a laktanyák a gyerekeket, családokat, az érdeklődők betekintést nyerhetnek a tűzoltók . A DUE Kulissza Gerilla Brigád látogatása február 24-én a budapesti.

Parancsnokságunkon az óvodás, iskolás csoportok látogatása. A Józsefváros Közbiztonságáért . Délelőttönként foglalkozásokat tartanak a Pata és Mancs Terápiás és Oktató Egyesület munkatársai, az iskola gyógypedagógusai, vannak . A tábor minden napjára – az aikido edzések mellett – jut egy-egy érdekes program, mely színesebbé teszi a mindennapokat: aikido, tűzoltóság látogatás , . Kedves vendégek jöttek az ovisokhoz múlt héten a gyerekek nagy örömére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések