2020. április 7., kedd

Tibi atya csajozós szöveg

Tibi atya csajozós szöveg

Ha sikerül ezekkel felszedni valakit, vendégem vagy bármire . Csak saját felelősségre! Mivel Magyarországon is egyre komolyabb probléma a magány (emlékszik még valaki az állami Párválasztó Táncválasztóra?), a 4ebben az . Fiúk és lányok osztották meg velünk az általuk legrosszabbnak tartott csajozós dumákat. Valentin-napra szeretettel.


Tibi atya csajozós szöveg

Nem fájt, amikor leestél az égből? Ne haragudj, elhagytam a telefonszámom, elkérhetném a Tiedet? Májli vagyok, és ezen a csatornán találhattok minden jót ami szem- szájnak ingere, lesznek. Lovas Annamária vicc :).


Vicces Pillanatok, Vicces Tréfák, Furcsa, Vicces Képek, Magyarország. Csajozós Medley, Közös, Számos előadó. Ezüstérmes szöveg a levezető elnöktől többször is dicsérőn elhangzó . Tibi atya rendezte Andy Vajna kedvenc filmjét Index, 2017. Arra sem emlékszem, hogy neked mit mondtam.


Tibi atya csajozós szöveg

Hasonló tartalomért kövesd @viccgramhungary #vicceskép #vicc # tibiatya # ezerdekes #. Próbáld ki, igazi csajozós duma! Kövess: @poenhub_hun #poén #humor #vicc # vicceskép #instahun #magyarinsta #meme #memes #funny #funnypic # ighungary . CSAJOZÓS DUMÁVAL LEHET FACEBOOKON CSAJOZNI?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések