2019. március 25., hétfő

Vízöntő hűség

Vízöntő hűség

Leginkább az őszinte Kos, illetve a hűséges Oroszlán és a Vízöntő illene hozzá. Az Ikrek, a Nyilas vagy a Halak mellett már nem lehet olyan biztos . Tulajdonképpen mi a hűség férfi és nő viszonyában? A levegős jegyűek (Ikrek, Mérlegek, Vízöntők ) inkább csak flörtölnek, és futó kapcsolatokba bonyolódnak . Egy Vízöntő vagy hűséges , vagy szingli – a félrelépés semmilyen formában sem jöhet szóba. Heves temperamentumuk miatt szinte időzített . A hűség kényes terület: bár mindenki fontosnak tartja, olykor mégis. A szabadelvű, modern Vízöntők a lehető leglazábban értelmezik és . Akadnak kitartó és kevésbé hűséges csillagjegyek.


Nagyon sok minden befolyásolja azt, hogy az ember hűséges vagy hűtlen típus. A Vízöntő makacs természet, őt nem tudod megszelídíteni. Aki hisz benne, annak sokat elárulhat a másikról ezen a téren . Sajnos nem mondható el, hogy a hűség mintapéldánya lenne, mert igen nagy igénye van . A Kos, a Vízöntő , a Nyilas vagy az Ikrek előbb-utóbb megszökik tőle, és új. Bizonyos szülöttei képtelenek az elköteleződésre, és úgy érzik, két hét vagy egy hónap alatt . Nagyon hűséges , nyugodtan kezeli a párkapcsolati problémákat is.


Vízöntő A vízöntő ember nem szeret a tömegbe olvadni, kreatív, őszinte, . Nem lehet drága ajándékokkal, vagy pénzzel elcsavarni a fejét. Csak akkor hűséges , ha szerelmes, de akkor nagyon. A művészetekhez vonzódó, életvidám Vízöntő az egész világot imádja, kíváncsian . A Bikának fontos a hűség , az Ikrek hajlamos a félrelépésre. Bika birtoklási vágya kifejezetten zavarja a Vízöntőt. Ha tipikus Bika és Vízöntő párosról van szó , . Nem kötődik senkihez túlzottan mélyen érzelmileg.


Vízöntő hűség

Skorpió már az elején kizárólagosságot és hűséget követel, . A hűség számára presztízskérdés, mert maga részéről csak a fair játékot tartja járható útnak. Hogy milyen a Vízöntő ? S minthogy a Vízöntő férfit két planéta is uralja, csupa ellentét: hol gazdag, hol. Ha végül mégis elhatározza magát, hűséges marad a választottjához. Hűséges jegyek, hűtlen jegyek. VÍZÖNTŐ : mindenütt jó, de legjobb, ahol még nem voltunk.


Lássuk, mások hogy élik . A Bak számára nagyon fontos a hűség , amire az Ikrek képtelen. Itt lecsekkolhatja, hogy a párja mennyire hűséges , legalábbis az. Rippel Feri kifejtette véleményét a hűségről Szulák Andrea műsorában. Elmondta, szerinte a monogámia nem létezik, legalábbis a férfiak . A házasságban hűséges partnerétől mindenekelőtt azt várja el, hogy igazi barát . A vízöntő férfiak eléggé nagy része nem hűséges , a vízöntő nőket pedig sokszor az anyagi haszon tartja meg egy férfinál. Többé nem titok: ez a három csillagjegyű ember nehezen marad hűséges a párjához.


Vízöntő hűség

Nos, a Vízöntő férfi általában tudja, milyen feleséget kíván magának, határozott elvárásai . Van, aki szerint a hűség döntés kérdése, mások szerint vannak,. Mi a Skorpió, a Mérleg és a Vízöntő egy kapcsolatban? Kiderül, hogy egy ilyen emberi jellemző, mint például a hűség , attól függ, hogy a nő melyik . Minden csillagjegynek van pozitív és kevésbé kellemes oldala is. A horoszkóp fellebbenti a fátylat a . Nézzük mi helyzet a hűséggel !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések