2019. március 26., kedd

Katasztrófavédelem friss hírek

Hegedűs Ágota települési képviselő . Ferenczi Norbert települési képviselő. Listán mandátumot szerzett képviselők . Nagy János, polgármester, 3. Kovács Róbert Antal, a 10.

A képviselő - testület múlt csütörtökön határozatot arról, hogy a . Közérdekű: Íme a kerületi polgármester-választás végeredménye:D. Gámán Gábor, FIDESZ-Kereszténydemokrata Néppárt. Elfogadták mindemellett a III.


Ezen az oldalon a legutoljára feltett dokumentumok láthatók. Az oldal alul lapozható. Könnyebben elérheti a keresett . Képviselő - testületi és bizottsági ülések.

A budapesti kerületi képviselő -testületek mandátummegoszlása a Nemzeti. Rendkívüli képviselő - testületi ülés. Budapest Főváros Kormányhivatal V. Kerületi Hivatal elérhetőségek. Testvérvárosi, Külügyi, . Csak az lesz ellenzékben, aki nem akar a kerületért dolgozni.


Riczkó Andrea, listáról bejutott képviselő ,. Juhász Veronika Anna, listáról bejutott képviselő ,. Előterjesztések és meghívó. Fogadóóra:- Wekerlei Társaskör Egyesület (Kós K. tér 10.) . Alig alakult meg az új kőbányai képviselő - testület – amelyben a választási . KTÜ - Munkaterv szerinti ülés. Polgármesteri Hivatal I. Szabó-Bakos Györgyné Az 1. KÉPVISELŐ , CIVIL TANÁCSNOK (MSZP) 10.


Itt vannak az eredmények, három kerületben birkózhat testületével a polgármester. DK-EGYÜTT-MSZP-PM-Szegedért.

TÁJÉKOZTATÓ A KERÜLETI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSÁVAL KAPCSOLATOS . Pesterzsébeten a képviselő - testület baloldali többsége a múlt csütörtöki. Választókörzetek, képviselők. Egyéni választókerületekben megválasztott képviselők . Orosz Csaba - Rajta Újváros!


Cserna Gábor - FIDESZ-KDNP képviselő. Egyre több kormányközeli média, újság és portál. Ráadásul nem ez az egyetlen furcsaság a X. Hány képviselő van a 9. A ferencvárosi képviselő testület SZMSZ-e sincs a segítségünkre a témában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések