2018. június 19., kedd

Nagybörzsöny szállás

Nagybörzsöny szálláshelyek , ingyenes foglalás, apróbetűs rész nélkül. A külön bejáratú hálószoba, egy légterű amerikai konyha-étkező-nappalival, nagyméretű vilagos . Nagyszerű árak és rengeteg szabad szoba. A Visegrádtól km-re lévő szálláshelyen ingyenes wifi és . A legtöbb nagybörzsönyi kiadó apartman egy helyen! Keress egyedi szállásokat, ahol helyi házigazdáknál szállhatsz meg 1országban.


Akár -os kedvezmény. Nézegessen térképeket, fotókat és vendégvéleményeket 14 . Természet közelsége, programok, túrázási lehetőségek a környéken is. Több millió szállásértékelés és fénykép. Ha nyaralását vagy pihenését vidéki környezeteben szeretné tölteni a nagybörzsönyi szálláshelyek kínálata ezt biztosítani tudja.


Sasfeszek Vendeghaz - A vendégek kiválaszthatják a Sasfeszek Vendeghaz apartmanban tartózkodást, mikor Nagyborzsony látogatják meg. Nézze meg kínálatunkat itt . Szállás , apartman, kiadó ház Börzsönyben. Pihenjen egy csendes gyönyörű és nyugodt helyen.


Nagybörzsöny szállás

Rengeteg látnivaló, erdő és túrázási lehetőség is adott. Gyerekbarát szolgáltatások, családi szobák, Börzsöny kisvasút. Otthon vendégszobák elkészültek, azoknak a kedves vendégeinknek akik értékelik a kreativitást, kézimunkát, egyediséget, nyugalmat és a . A község fõterét az annak . Hétszilvafás vendégház.


Minden foglalást közvetlenül a szálláshely igazol vissza. A szállás csendes, nyugodt környezetben a . Nyolcan érkeztünk a faluba (csalábarátok),három. Kerti pihenőhely, kerti grill.


Nagybörzsöny szállás

A Kisirtáspusztai szálláshelyek felújítása is része annak a tervszerű. Falusi turizmushoz kapcsolódóan szállást biztosítunk. Két független egységet alakítottunk ki, az egyik egy kétszobás apartman, a másik két külön szoba külön . Hangulatos vidéki szállás , kedves házigazda, kiváló kemencés ételek.


Az épületben szállás lehetőség is van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések