2018. június 15., péntek

Debrecen önkormányzati rendeletek

Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlése a város fejlesztésében, társadalmi, gazdasági életében, a szociális, . Debrecen , Lorántffy u. Megjegyzés: az oldalon hatályos rendeletek módosításokkal egységes szerkezetbe. E rendelet területi hatálya Hosszúpályi Nagyközség teljes közigazgatási területére terjed ki. Balmazújváros településképi arculati kézikönyvének és településképi rendeletének . A szépkorú Takács Pál köszöntése.

Szűkebb lakóhelyét illetően milyen kedvező településképi. A kézikönyv és a településképi rendelet a város teljes közigazgatási területére készül. Az új településkép védelmi rendelet , külön fejezete . TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYVÉNEK.


Fentiekre tekintettel a Képviselő-testület a. A településképi bejelentési eljárás kérelem nyomtatványt a rendelet 5. Tájékoztató településképi kézikönyv és településképi rendelet készítéséről. Gyermekvédelmi rendelet .

Saját hatáskörébe vonhatja az önkormányzat a településkép védelmét. A tervezett rendelet értelmében az önkormányzat járhat el például az . Khvr) szerint környezetvédelmi engedélyhez kötött. A helyi védettségű értéket nem veszélyeztetheti, településképi vagy . Az indítványozó álláspontja szerint a támadott rendelet sérti az Alaptörvény B. RENDELET VÉLEMÉNYEZÉSI ANYAGÁNAK KIÉRTÉKELÉSE. Az elkészült településképi arculati kézikönyv véleményezése során az alábbiak. Kormány rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök: 1. Ebes településképi arculati kézikönyv és rendelet tervezet.


Településképi rendelet tartalmaz. BMW gyár és a nagyobb városokban intermodális. Egy másik rendeletben a kormány a hatósági ügyek intézését tekintve. A rendelet szabályozási tárgya a településkép védelme. S(6) c) pontban biztosított véleményezési jogkörében eljáró.


Hajdúhadház közigazgatási területén új. Nagyhegyes Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a településkép . Baktalórántháza Város Önkormányzata módosítani kívánja településképi rendeletét.

Jelen rendelet előírásai szerinti településképi véleményezési eljárást kell lefolytatni. Hajdúszoboszló Város kiemelt turisztikai övezetének településképi . Előbb a debreceni Tanítóképző Főiskolán végez népművelés-könyvtár szakon,. Község településképi rendeletének megalkotása. Tárgy: Nyírmada város településképi ren-. Bármikor dönthetnek tehát rendeletben helyi adó bevezetéséről – vagy.


S ezzel megdőlt az a kívánalom, hogy az idegenforgalmi adót a településkép.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések