2018. február 6., kedd

Bhaktivedanta blaha

Oliva Hotel és Étterem. Hatha jóga és gerincjóga foglalkozás: 1. Virasana jógabérlet : 8. A jógastúdióban bankkártyás fizetésre nincs lehetőség. A jóga gyakorlása ideális lehetőség annak, aki teste rugalmasságát, gerince hajlékonyságát szeretné.


Bhaktivedanta blaha

A lehetséges szolgáltatókat a kártyaelfogadás érdekében folyamatosan. A weboldalon szereplő kedvezmények, Szép kártya , Erzsébet utalvány stb. Megértésüket köszönjük! Közlekedés: Villamos: 2. Az immár negyedik alkalommal megrendezendő Yoga Fest jógafesztiválon egy. Kezdők is bátran részt vehetnek az órákon.


Extrém zsírégető hatású . A jóga az egyik legjobb dolog, amit tehetünk magunkért és másokért! Gerincjóga I hatha jóga I nőijóga l astanga jóga l flow jóga l. Merüljön el a nyugalom tengerében, és engedje át magát egy több ezer éves kultúra érintésének! Célunk, hogy a jóga több ezer éves tudását a mai ember igényeihez igazítva adjuk át! JÓGA : Testi-lelki összhangot teremtő csoportos óra, melyen a gyakorlatok végzése. MKB Szép kártya elfogadó hely!


Bhaktivedanta blaha

KH Szép kártya elfogadó hely! Kártyás fizetési lehetőségek. Tölts velünk három izgalmas napot a Börzsönyben a jóga ,. A jóga emellett nekünk spirituális út is, eszköz önmagunk megismerésére, az elmélyedésre, meditációra. Oktatóink a Bhaktivedanta Főiskola jógamesteri . Mindenkiben megvan a potenciál, hogy tudatos, kiegyensúlyozott, egészséges és boldog életet éljen.


Hozd felszínre ezt a jóga gyakorlása által! Tradícionális jógaórákkal várunk. A gerincjóga tehát bárki elkezdheti életkortól, alkati sajátosságoktól függetlenül, ha ép testben ép lélekre. Jógastúdió Budapest 13.


Belső Béka jógastúdió, jógaórák a 3. SZÉP kártya és egészségpénztár elfogadóhely! Kispesten található ingyenes parkolási, és jól . Budapesten kezdő jóga tanfolyam és haladó jógatanfolyam , újrakezdő jóga. Jelentkezni csak a teljes . A jóga arra tanít, hogy békét és elégedettséget csak akkor találhatunk, ha lényünk. Testnevelő tanár, hatha jógaoktató , kismama jógaoktató . Parkolás: utcán fizetős.


Utalványok, kártyák: SZÉP - kártya. Ft Első alkalommal napig érvényesBelépőjegy2. Fthónapig érvényes 10.


Más kedvezménnyel nem összevonható, focijegy . Ft Nyugdíjas és diák kedvezmény . AYCM XXL kártya elfogadóhely.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések