2018. február 6., kedd

Balatonfüred futóverseny 2019

Balatonfüred Ultramarathon. Futónaptár, futóversenyek. Szerelmes Füred futóverseny . Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. BALATON MARATON ÉS FÉLMAR. A kikötőben vitorlások állnak sorban a futók tiszteletére.


Balatonfüred futóverseny 2019

SUNSET RUN km választható pro futótrikói. Terepfutó és Túrafesztivál logo. Burger King Ultrabalaton Trail logo. Magyarország legújabb közösségi sporteseménye, a BURGER KING Ultrabalaton TRAIL.


Nem lehet igaz, az még legalább másfél kilométer! Hungary, Sixárd - órás és km-es futóverseny , Szekszárd. A város hagyományos futóversenyén a diákok a Lóczy Lajos Gimnázium tavaly elhunyt testnevelő . KÉZILABDA “A” LEÁNY V-VI.


Balatonfüred futóverseny 2019

Tihany Trail a téli terepfutás Tihany Cross futóverseny terepfutás. Keszthelyi Kilométerek Egyesület, futóverseny , balaton , maraton,félmaraton,kkm, balaton futás. Az egyik szezonnyitó balatoni futóverseny a KKM, melynek. Kétezren húztak futócipőt vasárnap délelőtt a Generali. A nagy sikerre való tekintettel folytatják: II.


A futók Athén belvárosából a tengerpart felé futnak, és Eléfszina, Megara . A Nemzetközi Ultrafutó Szövetség (IAU) . UB, ami azon kívül, hogy jelentős költséggel jár, a természetet is fölöslegesen terheli. Körülbelül 1kilométeres távot teljesítenek a futók egymást váltva, a megye nagyobb. Vissza a listához Előző Következő. Hegyek Királya hegyi futóverseny és gyaloglás - Rövid táv (1- 3. nap) . Századik születésnapján köszöntötték és a város . Vasárnap délelőtt rendezik a Wizz Air Budapest félmaratoni futóversenyt. Veszprém Félmaraton - a családbarát futóverseny ! Különleges autók, egyedi.


Az NN Ultrabalaton (NN UB) a kontinens legzöldebb tömegsport. Nevezési csomag átvétele a versenyközpontban. Bedepozás: Újonc, Gyermek, Serdülő. Tegnap a a és a 21. A szombati versenynapon összesen három távon 7-14- és kilométeren is próbára tehették magukat a futók.


Good weather, great view, colleagues team. Ilyen volt Füred lebegőstrandja. A jóga túl lassú, mondják a futók , el sem tudom képzelni, hogy fussak egy kilométert, mondják a jógások.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések