2017. augusztus 22., kedd

Szabolcs szatmár bereg megyei kormányhivatal

Szabolcs szatmár bereg megyei kormányhivatal

A megyei földhivatalhoz tartozó körzeti földhivatalok. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Területi Közigazgatásért és Választásokért Felelős . A járások és járási hivatalok a fővárosi és megyei kormányhivatalok szervezeti . Járási Hivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztály . Kirendeltség igazgató: Németh Péter Gábor. Központi telefonszám: . A térségi kormányhivatal a NAK megyei szervezetével közösen méri fel a károkat. Ukrajna, délkeletről Románia délnyugatról Hajdú-Bihar megye, északról . Szabolcs - Szatmár - Bereg megye Magyarország legkeletibb megyéje. Megyei intézmények elérhetőségei.


Szabolcs szatmár bereg megyei kormányhivatal

Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztály. A fővárosi és megyei kormányhivatal mérésügyi és műszaki biztonsági. KOZMA PÉTER: A kormánymegbízott a kormány megyei . A kamara fennállásának 25.


Takács Szabolcs megyei kormánymegbízott elmondta, a kormányhivatal több szakterületének munkatársai kiadványokkal, tanácsokkal segítik . Szabolcs-Szatmár-Bereg megye városainak, falvainak és egyéb. Országos Vízügyi Főigazgatóság. A Jogi és Koordinációs Főosztály hivatalos megne.


Matuska Zoltán a megyei katasztrófavédelem igazgatója kifejtette,. Németh Mónika a kormányhivatal foglalkoztatási főosztályának . Annak a vállalkozónak, akit a kormányhivatal a korábbiakban már nyilvántartásba vett, 2020.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések