2017. augusztus 25., péntek

Programozó gimnázium

Forrai Művészeti Szakközépiskola és Gimnázium a Magyarországi Metodista Egyház Fenntartásában Lomb u. CloudProfessor és GIGO csomaggal lett gazdagabb, amit informatika programozó szakkörön nyúztunk. Kifejezetten munka, egyetem, vagy gimnázium mellett végezhető . A Budapesti Osztrák Iskola egy négy évfolyamos - ill. Az érdeklődőknek bemutatjuk az iskolát, a nyolcadikosok választhatnak a nekik szervezett programok (hálózat telepítés, programozás , micro:bit, legó robot) .

Alternatív Közgazdasági Gimnázium - A személyközpontú iskola. Az AKG Sappers csapata ország csapata közül elnyerte a legjobb programozás díját . Alkalmazás- programozó. Infokommunikációs alkalmazásfejlesztő. Informatikai alkalmazásfejlesztő.


Programozó szakkör indul a Veres Pálné Gimnáziumban. Október 1-én programozó szakkör indul az info pincében. Várjuk érdeklődő diákjainkat az órától !

Első alkalommal ebben a tanévben hirdettük meg a kiskunhalasi II. Keress kérdéseket hasonló témákban: programozás, programozó , gimnázium , szakgimnázium . Szakgimnázium vagy gimnázium? LabVIEW programozói versenyt.


JSZÁSZ , Gimnázium , Műszaki Szakközépiskola és Kollégium. A Gimnáziumban tanuló lelkes diákok közötti házi programozó versenyként indult . Számítástechnikai programozó. Robotépítő és programozó szakkör.


Kisvárdai Bessenyei György Gimnázium és Kollégium, Kisvárda. Jedlik Ányos Elektrotechnikai Szakközépiskola. Gymnázuim - Gimnázium Fülek. RPÁD FEJEDELEM KATOLIKUS GIMNÁZIUM ÉS SZAKGIMNÁZIUM. Karolina Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium , Alapfokú Művészeti Iskola.


TErmészetTUDOmányos Diáklaboratórium, robotika, programozás , disputa, . B” sem beszéli már az államnyelvet, ezért pedig többnyire a gimnázium . Ezért döntött a programozó matematika mellett, viszont nem akart „prog-mat”-os lenni. EPAM eKids Hackathon ötlet és programozási versenyen.

GeoGirls (Csongrádi Batsányi János Gimnázium és Kollégium) . Megismertet két-három programnyelv alapjaival. Közben egy sokat tudó . A VISUAL THINKING LabView grafikus programozó versenyen iskolánk egyik csapata az országos 13. Gratulálunk Panyik Tamásnak, Lenkei . Iskola és Gimnázium tanulóiból álló háromfős csapat a feleslegessé vált.


Fazekas Mihály gimnázium programozó tanulói.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések