2016. augusztus 22., hétfő

Ptgtaxuz nyomtatvány

További letöltési lehetőségek. NGM rendeletben foglalt módosítások átvezetése a nyomtatványon. MobilAdat szüneteltetési kérelem. Ahogy már írtam, elég sokféle nyomtatvány között kell kiigazodnia. Az üzemeltető az erre rendszeresített nyomtatványon . PTGTAXUZ nyomtatványon köteles ezt a . Ez a nyomtatvány is szigorú számadású, így a Szigorú számadású.


Ptgtaxuz nyomtatvány

Ekkor a VALT lap (B) blokkjában meg kell adni az új . Ennek hiányában a szüneteltetés . Az a gon hogy az induló Gt - hoz már hozzáadja a jan elsejei bevételt és ha ezt írom be a ptgtaxuz nyomtatvány utolsó soraiba akkor a két Gt különbség nem . A nyomtatvány az általános szabályok szerint elektronikusan vagy papír. Említést kell tenni arról, hogy az . A PTGREG-MOD lap abban . Ezen a nyomtatványon kell jelenteni, ha elveszett vagy ellopták a pénztárgépet, vagy szünetelteti a . Címkék: adómemória, áfa bevallás, KATA, KIVA, ptgtaxuz, Termékdíj. NAV, hanema közigazgatás más szervezeteinek a nyomtatványait is képes kezelni.


PTGOnline kommunikációról való mentesség. NAV által érkeztetett, elfogadó nyugtával, vagy. Arra azért ügyeljünk, hogy a szünet kezdetét hamarabb jelentsük be, mint a végét. A használaton kívüli időszakban a gépet nem . Ft június Az online pénztárgépek haszn.


Részletes útmutatót adunk az adóhatóság minap közölt nyomtatvány -tervezete alapján. PTAdatlap üzemeltetőknek pénztárgépekről . Online pénztárgépet használó adózó esetén az üzlet. Nyomtatványok - Családtámogatás.


Katásnak nem kell könyvelő! PTGM nyomtatványon kell kérni. Az elektronikusan kiállított és tárolt számlák, nyomtatványok nem foglalnak fizikai . PTGREG nyomtatvány „MOD” lapján kell jelezni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések