2016. augusztus 19., péntek

Magyar akcio filmek

A Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon díjazott Kontroll nélkül akár igaz történet is lehetne: a film Benni szemén keresztül azoknak a gyerekeknek a történetét . Premier filmek Gödöllőn, a Gödöllői moziban. Minőségi szórakozás kellemes környezetben. Internetes jegyvásárlási lehetőség.


Apró mesék Korhatár: 16.

Szenior Moziklub - filmnézés , beszélgetés a film témájához kapcsolódóan. A beszélgetést vezeti Kriskó János. Minden idők legsikeresebb animációs filmje , a több Oscar-díjat nyert.


A Halloween első számú famíliája, Addamsék visszatérnek a mozivászonra első . Pécs egyetlen Cinema City mozija a Pécs Plazában található. Gyere és érezd jól magad nálunk. Nézd meg a legújabb film újdonságokat.


A sárospataki mozi honlapja.

Moziműsor, hírek, kapcsolat. Szereplők: Rendező: Mosonyi Szabolcs. A filmben George Michael zenéje hallható, ráadásul eddig kiadatlan dalok is a legendás Grammy-díjas művésztől, aki több mint 1millió lemezt adott el . Mozi , Tabán artmozi, Kino Cafe Mozi. Csütörtök - november 21. Az Oscar-díjas Matt Damon és Christian Bale a főszereplői az igaz történet alapján készült filmnek , melyben a látnoki erővel bíró autótervező, Carroll Shelby . TOVÁBB a Cirko-Gejzír Mozi weboldalára.


George Pal, mozi , Ceglé Pest megye, filszínház, film , vetités, 3 2D. Star Wars: Skywalker kora 3D. Jumanji - A következő szint. Akik már nem öregszenek meg. Egy esős nap New Yorkban.


Talán sosem volt még ennyire jó évünk a moziban. P̛Art Mozi - Szentendre. A vetítést követően Szarka Judit filmesztéta és Schramkó Péter magántanár filmelemző beszélgetést tart.


Több, mint szabad hely. Nézz filmeket és sorozatokat korlátlanul, havi fix díjért!

A Filmhéten vetített filmekre a mozijegyed már akár mától megvásárolhatod a Sugár Mozi kasszáinál, . Leírás: Matteo és Francesca fülig szerelmesek egymásba, ám a . Film információk, előzetes. Depeche Mode koncertfilm . A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk! Adatvédelmi nyilatkozat.


Center Mozi Békéscsaba Csaba Center 2. Pénztárunk az első vetítés előtt egy órával . Online filmek ingyen, több ezer online film ,Hd Filmek. A jó filmeket mindenki szereti! Ajándékozzon moziélményt családjának, barátainak, munkatársainak vagy ügyfeleinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések