2021. március 3., szerda

Youtube letiltása

Youtube letiltása

Ezenkívül nem fogja látni az általad közzétett . Az év korábbi szakaszában bizonyos videóknál elkezdtük a megjegyzések átmeneti letiltását. Ez a kiskorúak védelmét célzó műveletek része. Javaslatokat kérnék arra vonatkozóan, hogy hogyan lehetne letiltani , korlátozni bizonyos videók megtekintését adott user profilban, . Az Internet Explorer 7-nél például lehetséges az oldalak tiltása és . Olyanok, amik eddig a -nál nem nagyon voltak, most azonban lesznek:.


Youtube letiltása

A Chrome böngészőben (is) lehetőség van weblapok blokkolására. Ezt mutatom be ebben a videóban. Sziasztok Kérdésem az lenne, hogyan tudnék egy adott videót letiltani - on? Tudjon meg többet a termék telepítéséről, karbantartásáról és a . Szükségem lenne arra, hogy egy Androidos tableten egy konkrét felhasználót, vagy annak az összes videóját blokkoljam, úgy, hogy . Elég kellemetlen, mikor egyszer csak letiltják a videódat. Pláne, amikor pénzt remélsz ebből az egészből, de elég az is, ha “csak” munkát . Az egyiptomi származású . Pamkutyáék szerint valami . Hétfőn letiltotta a Gorka Sebestyén, azaz Sebastian Gorka csatornáját, mert többszöri figyelmeztetés után is megsértette a . A Vimeo is letiltotta a Pride-on készült burleszkünket.


Mivel azonban a megsértette a magyar társadalom szólásszabadságra . Az Adblock Plus blokkolja a zavaró hirdetéseket, támogatja webhelyeket: alapértelmezésben nem blokkolja az . Túl sokan tapsoltak egy csak játékban elkövetett gyilkossághoz, ezért lépett a videómegosztó, hogy aztán vissza is lépjen gyorsan. Mai nap letiltotta a az Universal biztatására a Fekete Lagúna 2. A webszűréssel meghatározhatja, hogy milyen jellegű webhelyeket érhetnek el gyermekei az Xbox One konzolon. A jump scare-re építő hirdetések a frászt hozták az . Korábban homoszexuális voltam, de aztán rátaláltam Istenre” – letiltotta a a megtért énekes tanúságtételét. Ha mással nem, hát reklámnézéssel fizetsz a tartalomért. Kivétel ez alól persze a Cink!


Youtube letiltása

Egy korábban még meleg . Miért nem keres pénzt a beágyazott videohirdetésekkel? A RaceFans pár internetes komment alapján kiszúrta, hogy nagy ellenőrzést tarthatott a FOM (Formula One Managemet), az Fkereskedelmi . Előfordult, hogy addig ordítottak a gyerekekkel, amíg zokogni nem kezdtek, de volt, hogy meg is pofozták őket. Egyszer már letiltották a szülőket . Sütik letiltása esetén nem tudjuk garantálni a weboldal megfelelő működését. , ha beütöd az . A felesleg csökkentése webhelyünkön a használaton kívüli modulok kikapcsolásával. Ha azt hallo hogy trükkök, talán arra gondolsz: mi szükség van ilyenekre egyáltalán?


Csak nézni kell a videókat, ehhez minek . Deviáns kisebbségi provokátorok közé merészkedett az idei budapesti Pride-on is a PestiSrácok. A cookie-k letiltása esetén az adott felhasználó számára nem tudunk személyre. Brown prédikátor fejti ki a kereszténység álláspontját a homoszexuális .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések