2021. február 25., csütörtök

Zenés táncos est budapest

A Nautilus zenekar közönségkedvenc, visszatérő vendég a Stefánián. A Nagymező utcában található zenés - táncos klub egyesek szerint a világ bármely. A szokásos programban egyébként péntekenként latin est van dél-amerikai szalszával és merengével, . Ha vágyol egy jó táncolásra vagy kikapcsolódásra, de nem tudod! Vagy tudod hol és mással is közölnéd!


Miniatur Piano Bar: A legjobb zenés - táncos hely Budán!

Bárzene , koncert, meccsnézés, tökéletes steak, jalapeno, hamburger és kézműves sörök. Budapesti zenés - táncos szórakozóhelyek. A keddek pedik már szinte legendásak, a hétvége a . Ez a bár a Tiétek budapesti salsások, latin zene - tánckedvelők ! Országos kulturális programmagazin - est.


Memphis Music Celebration - Little G. Nagyon jó a hangulat és a zene amire táncolni is lehet, a személyzet kedves és segítő . A Symbol különlegessége az ódon falak közé épült megannyi vendéglátóegység , melyek változatos gasztronómiai élményt kínálnak.

Hiányzó: est Zenés-táncos vacsoraest a Nautilussal : Honvéd Kulturális. Zenés - táncos vacsoraest a Nautilussal. Vacsora órától, zene órától. Barrio Latino táncklub , bár, szórakozóhely oldalán!


Zolee és alkalmanként más meghívott zenefelelősök . Salsa és bachata gyakorló est. De azt hiszem, hogy ugyanott minden pénteken latin est van. Nagyvárad téren van az a kupola, ott is vannak zenés - táncos bulik. Koktél, whiskey és minőségi italok széles választéka.


Pedrofon zenekar zenél a KMO-ban. Foglaljon asztalt és kezdjen kreditpontokat gyűjteni. TRIP - Happy Mondays – a TRIP hajó új party-sorozata all stars DJ-. MAHART Passnave Személyhajózási Kft.


Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum CC BY-NC-ND . Nagyon jó érzés Ambassadornak lenni – talán így lehetne összefoglalni röviden a tegnapi este történéseit. De ne szaladjunk ennyire előre, . KOREA FANTASY: Tradicionális koreai zenés - táncos est.

Nívós jazz koncertek a legkiválóbb hazai és külföldi jazz zenészekkel. Hangulatos jazz kávézó és bár. Ste Pwri Tmoddal, Galaktik Jackson pedig egy italo-szettel emeli az est fényét.


Magyarország és a magyar lakta területek zene , tánc és öltözködési . A délutánt képzett tánc - és játszóház-pedagógusok vezetik le, akik minden alkalommal az évkört. Egoist-ban, és az est folyamán az ünnepelt mellett fellépnek dj barátai is: Bárány attila Stephen. A Parlament előtt, a Kossuth téren órakor a. A Várkert Bazárban kézműves foglalkozások, zenés és táncos programok várnak, utána irodalmi est. Hunyadi János lovasszobránál .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések