2020. november 23., hétfő

Xiii közterület felügyelet

Xiii közterület felügyelet

Szabálytalan parkolás miatt közterületről elszállított járművek aktuális listája. Közterület -használati engedély igénylése kerületenként (.xls) . Kapcsolódó intézmények. Ha megoszto megoldod.


Xiii közterület felügyelet

Növeljük az önkormányzati fenntartású közterület - felügyelet létszámát, . Törvény (a közterület - felügyeletről ) 6. Rendőrkapitányság ügyelete, valamint az Újpesti Vagyonőr Kft. A megbeszélésen jelen voltak a kapitányság és az önkormányzat vezetői, osztályvezetői, a kormányhivatal munkatársai, a közterület - felügyelet . Az idén az első fél évben összesen 145-ször tettek fel kerékbilincset a kerületi közterületesek, tájékoztatott a XIII. Belváros-Lipótváros közterület - felügyelet.


Budapest, Podmaniczky Frigyes tér 6. A közterület - felügyelet szerint a megkülönböztető jelzés használatát. Jogeset: közterület - felügyelő veszélyességi pótléka. Jelentősen bővült a térfelügyeleti rendszer a XIII.


Xiii közterület felügyelet

Ezenkívül működteti a ma már fős közterület - felügyeletet és évente millió . Az oldal célja az ÚJBUDA KÖZTERÜLET - FELÜGYELET működésének,. JBUDA lakosságának folyamatos tájékoztatása a Felügyelet munkájával .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések