2020. szeptember 4., péntek

Zenés est vacsorával

Zenés , táncos est kínálatunk folyamatosan frissül. A Nautilus zenekar közönségkedvenc, visszatérő vendég a Stefánián. Szeretettel várjuk február 20-án órától zenés vacsora estre ! Kacsamáj pathé, cseresznye coulival -Fazék a tűzön . Nem csak a húsz éveseké a világ.


Mi a felnőtt korosztályra is gondolunk!

Március 8-ával kezdődően minden . Zenés -táncos vacsoraestek a siklósi Tenkes Kapitánya Lovastanyán. Amikor hangulat kell: kedvencünk az élőzene – budapesti zenés hely. A jegyeket kizárólag elővételben, a jegypénztárunkban lehet megvásárolni, a szabad . Várunk Tége valamint Veled együtt mindenkit, aki ismeri a Férfiak Klubját és annak eszmeiségét egy kötetlen.


Engedd el magad és nosztalgiázz kicsit a Trió Lord Étteremben (XI. ker.) egy zenés vacsora esten! Az ínycsiklandó vacsora elfogyasztása közben felcsendülnek . Zenés vacsoraest Mészáros Árpád Zsolttal az Ínyenc Kert étteremben! Szeretnénk, ha ez az este Rólatok szólna és az est folyamán a Ti kedvenc dalaitokat .

Eljött az október, újra zenés -táncos gasztroest ! SZÜRETI ZENÉS VACSORA EST -OKTÓBER 20. By chocoNo Comments. Ha egy igazán békebeli és családias étteremre vágysz, ahol garantáltan háziasak az ízek és ahol a vacsora előtt és után élő zenés műsort hallgathatsz,.


Romantikus esti sétahajózás élő zenével és vacsorával a Dunán! Pénteken és szombaton közlekedik. Korfu látnivalói közül az egyik legkülönlegesebb a görög est ! Merüljünk el a görög kultúrában a zenés , táncos vacsoraest keretein belül!


Az est folyamán olyan ételsort kínálunk Önöknek, . Kompozíciók a magasból. Február 17-én este 5:órai kezdettel a Magyar Biznisz Klub Bálint napi vacsorával egybekötött Farsangi zenés estet szervez a Klub Libby . Az est házigazdája a Tango Harmony Zenekar, Bartha Katalin hegedű-művész vezetésével. Vacsora zenei aláfestéssel.


Nagy sikert aratott a közelmúlt rendezvénye, a The Beatles est , így további tematikus zenés programokat fogunk szervezni a . A Napfényes Étteremben a vacsorához esténként kiváló művészeink zongorajátéka szól. A klasszikus és könnyebb dallamok újra elhozzák a . Zenés -verses vacsora est a Vendelin étteremben. Közreműködik: Nemcsák Károly és Tolcsvay Béla A két nemes .

Drágakő – zenés , táncos vacsoraest. Szerelmes levelet mindenki írt már. S ez a tény önmagában cáfolja azt a tézist, hogy érzelmekről írni olyan nehéz dolog, hogy a legtöbb embernek egyszerűen . Zene , vacsora , sétahajózás, tűzijáték, avagy ünnepi kulturális időutazás Budapesten”. Az est két szünetében angol, német, magyar nyelven művészettörténeti . Költészet napja alkalmából - Kávszünet zenekar Rendhagyó zenés Irodalomóra . Egy éjszaka, mikor kibújsz a szürke hétköznapok súlya alól és magadra öltöd valaki más bőrét.


Derítsetek fel gyilkosságot - vagy kövessetek el egyet. VALENTÍN NAPI ZENÉS VACSORA. Szeretnénk még hangulatosabbá tenni nálunk eltöltött nyári estéjüket egy kellemes élő zenés vacsora esttel. A jó hangulatról a Kántor Band gondoskodik. Mozart- vacsora és salzburgi várkoncert.


A gyertyafényes vacsorát Budapest varázslatos fényei mellett, szakácsunk remekei,. Aranyhordó Éttemben zenés vacsoraestet tart a Delta Rock Band.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések