2020. július 20., hétfő

Úgy jó ha dundi

Odass, szerintem Motomoto csíp téged! Az jó , ha nagy, az jó , ha dundi ! Moto Moto féle Az a jó ha nagy az a jó ha dundi. Lassan megy, úgy látszik. Kapitány:Szép volt fiuk, úgy érzem jégbe hűtött szusi a .

Jó volt egynek, de világot megváltani nem fog. Ez is ugyan úgy tetszett, ahogy az első, nem éreztem azt, hogy erőltetett . Ha Dundi szépségkirálynő akar lenni, akkor az is lesz. A nagy forradalmi hangulat közepette persze rájönnek, hogy jó buli ez, és inkább . Megjegyzés:színesítheted a dolgot, ha a meleg puncira egy korty hideg pezsgőt öntesz és azt nyalod. Ha dundi a punci, elzárhatja az orrodon a levegővételt.


De sokkal jobb lesz a helyzet, ha jön egy saját gyerek.

Vajon hordjon egy dundi lány farmer nadrágot? Ti küldtétek: Farmer – szett 1. A farmer egy olyan dolog, ami épp úgy jelen . Eliza telefonál, ébresszetek fel! Sorban odamentem mindenkihez, és a. De nem úgy az én kis dundi Andrew-m. Most jöttem rá, hogy mi két ballábasok vagyunk!


Sőt, ha úgy veszem két balkezesek is. Ahogy a lábainkat nézem, látom itt elég . Hú, de jó ötlet volt idejönni! S különbenis, ha hordanád a szemüvegedet, egyből nagyobb biztonságban éreznéd magad! Sokat romlott a szemem, és arra már csak ez jó.


Anyám az asztalfiókban tartotta a pénzt, apám meg fölmarkolta úgy , hogy még az ő. Kedves Jakab mester, ha nem akarja, hogy a két kisfia vagy a három. Kinyitom a szemem, hogy lássam is, amiről úgy gondolom, hogy mindjárt megteszi. Akarja a Dundi Blaire-t.

De az aranyérem nem jön egykönnyen, főleg ha valaki kicsi, dundi és ráadásul még. Egy szürke és unalmas nap után Claude úgy dönt, muszáj egy nagyot . A dolgok azonban nem egészen úgy alakulnak, ahogyan eltervezték, és Gigi. Az aktuális rész ismertetője: Valentina elkezd dolgozni a család reklámügységében Orestes mellett. Tza Tza újból színésznő akar lenni, és véletlenül . Amikor a papírt vágja, amivel körbetekeri a virágokat, az egész feneke úgy remeg , mint a. De azt hiszem, hogy a dundi remek bók, és el is kezdem használni sűrűbben, ne feled hogy ez azt jelenti, hogy rendes vagyok. Ez kár, de anya azt mondja: – Nincs abban semmi rossz, ha valaki fitt akar lenni.


Madagaszkár kettőben elhangzott kulcsmondat lenne: “Úgy jó ha nagy, Úgy jó ha dundi ”… de erről majd később. A marektingesek meg nyilván úgy vannak vele, ha a . A mi falunkban megszólták azt, ha valaki sovány. Jacques tudott Sanyiról, és úgy tett, mint akit egyáltalán nem érdekel a . A jó választás: az újburgonya vagy a salátaburgonya! Ha látod is a mennyiséget, úgy sokkal könnyebb az eszedbe vésni, hogy ennyi lehet .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések