2020. január 14., kedd

Terjéki kennel

Az Ikrek sziporkázó személyisége azonnal megragadja a Rák figyelmét, ugyanakkor valószínűleg nem fogja megtalálni az általa olyannyira áhított biztonságot . Rák férfi : ez a férfi képes reagálni a Bika nő hiperérzékenységére. Skorpió férfi: az Ikrek nő a Skorpió férfi szemében túl nyugodt, túl felszínes . Ha az Ikrek szerelmes, állandóan készül valamivel. A Rák férfit nem az azonnali nyereség hajtja.

A férfiak nem hazudnának olyan sokat, ha a nők nem. Szobám sarkaiban szellemek tanyáznak, gúnyos kaján kedvvel halkan kacarásznak. A Rák nő nagyon nőies szerepet szeretne játszani, s akkor adhatja önmagát, ha a férfi férfias. Next Post: Ikrek és a szex (Nap, asc, 5. ház, Hold) . Itt érezhető különbség van a jegy férfi és női tagjai között.


Az Ikrek nő nagyobb mértékben mutatja a társadalmi lény jellemvonásait, mint. Mindazonáltal jó, hogy a Rák annyira otthonszerető jegy, mert hazaérve értékelni fogja ezt a törődést.

A kos férfiak külső megjelenése rendszerint vonzza a nők tekintetét. Mellette nem lehet unatkozni, rendkívül szórakoztató személyiség. Személyisége olyan lehet, mint aki sosem nő fel, az örök gyermeteg lelkű. Az Ikrek barátkozó, nyitott, mozgékony, könnye élénk, logikus észjárású,.


Egy Rák örökké gyanakszik, ezért nem sok jóra számíthatsz. A Bak férfiak jó barátai a Nyilas nők , mert sok közös tulajdonsággal rendelkeznek. Nincs mély kapcsolata a Skorpió és a Rák jegy szülötteivel,.


A Nyilas és az Oroszlán jó partner számára, de az Ikrek és a Halak nők is . Rák az érzéseiről, az Ikrek a gondolatairól beszél. Kos- Ikrek - A Kos nem bírja a kritikát, az Ikrek pedig struccpolitikával kezeli. Rák -Skorpió - Passzolnak, de a Skorpió lesz a domináns. Az Ikrek férfi sosem hajlandó elfogadni egy nő hatalmát, még kevésbé egy feleség uralmát.


Viccet félretéve, mi, Kos nők rendkívül szenvedélyesek és energikusak vagyunk, ezért. Szóba jöhet még a Bak, a Szűz, a Rák és a Halak. A tökéletes partnerünk egy Kos férfi lehet, emellett még az Ikrekkel , Oroszlánnal, . Az Ikrekben lévő parázs azonnal lángra lobbantja a Rákot , de a Rák nem fog biztonságot találni a felelőtlen Ikrek mellett.

Rák önbizalmára nincsen jó hatással . Az Ikrek és a Kos, bár a kívülálló erről talán mást gondol, megértik egymást. A Bak nő számára az Oroszlán: nem igazán jó választás. Nagy szerelmet élhetsz meg a Mérleggel és a Vízöntővel. Ha társadnak a Halak vagy a Rák szülöttei közül választasz valakit, akkor . Kerülendő partner: a bátortalan Rák és Bak férfi nem Oroszlán nő ágyába való.


Ennek legegyszerűbb módja az, hogy igyekezzünk mindvégig Nőnek maradni. Az Ikrek életvitele rendkívül kimerítő, fárasztó, ő viszont úgy tűnik,. De jó, ha az asszony vigyáz a családi kasszára, mert az Ikrek férfi hajlamos hirtelen ötletei alapján költeni a pénzt. RÁK FÉRFI JELLEME - MILYEN EMBER AZ RÁK CSILLAGJEGY SZÜLÖTTE?


A Rák hölgyek könnyen megsértődnek a Kos féktelensége miatt. IKREK FÉRFI ÉS IKREK NŐ JELLEMZŐI. Közös élet: A Skorpió nő szárnyakat ad a Bak férfinak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések